Obletnice valete, mature – smisel
Dobim mail sošolke, da nas vabi na srečanje ob 35-ti obletnici mature in pol cela vrsta emojčkov, da je kar cukr po ekranu tekel.
Ah, matr…
Itak smo bili v usmerjenem izobraževanju in mature sploh nismo opravljal, drugo pa – a čist resno komu paše za en večer srečat folk, s katerim si se družil v srednji šoli in pol zvečine ne več nikoli?
Tolk stara glih še nism, da bi me mučla nostalgija po starih dobrih časih – itak pa smo se spremenili (ne sam navzven) in že zdavnaj odtujili, pretvarjati, da me nekdo zanima, če me v bistvu sploh ne, se mi pa ne da.
Draga sošolka, lepo se imejte, jaz se bom pa tudi – kjerkoli že bom.
Mi se zdaj, nekje v tvojih letih, micken mlajsi smo, dobivamo kar vsako leto. Na vsakih 10 let imamo velike obletnice, od 70 ucencev se nas dobi tam okoli 50,vsako leto pa nas pride kakih 20.
Gre pa za valeto, mi smo bili v osnovni soli precej povezani in smo tudi vecinoma ohranili stike, vsak z nekom, eni bolj, drugi manj, ampak skoraj vsak ima stike se s kom, tako da tudi vse najdemo. Seveda pa se najde tudi kaksna tka dusica kot si ti, ki ji je brez veze, ampak to je vas problem, ne nas.
Oh matr no, 02.08.2021 ob 18:11
Dobim mail sošolke, da nas vabi na srečanje ob 35-ti obletnici mature in pol cela vrsta emojčkov, da je kar cukr po ekranu tekel.
Ah, matr…
Itak smo bili v usmerjenem izobraževanju in mature sploh nismo opravljal, drugo pa – a čist resno komu paše za en večer srečat folk, s katerim si se družil v srednji šoli in pol zvečine ne več nikoli?
Tolk stara glih še nism, da bi me mučla nostalgija po starih dobrih časih – itak pa smo se spremenili (ne sam navzven) in že zdavnaj odtujili, pretvarjati, da me nekdo zanima, če me v bistvu sploh ne, se mi pa ne da.
Draga sošolka, lepo se imejte, jaz se bom pa tudi – kjerkoli že bom.
Doma bodi, saj te noben ne bo pogrešal.Če tako misliš.
Jaz pa vedno grem , uživam in imamo se vedno lepo.
Forum je zaprt za komentiranje.