Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obletnice mature, valete

Obletnice mature, valete

Na OŠ grem z veseljem, res pa je, da jih imamo morda enkrat na tri leta. Tudi na fakulteto imam dobre spomine in se z veseljem srečam z nekaterimi najtesnejšimi prijatelji.

Povabila na obletnico mature pa sem do sedaj vsa zavrnila, saj so me sošolci vsa štiri leta zaradi mirnega, oblutljivega in introvertiranega značaja ter ker sem imela pri ustnem ocenjevanju precejšnjo tremo psihično trpinčili in izobčili. Imela pa sem dokaj dober uspeh – le takrat, ko so kaj potrebovali, so gnjavili. Še danes imam boleč spomin na vse, kar sem preživljala v gimnaziji, zato sem vsakršni asociaciji na srednjo šolo izognem, koliko se le da. Glavno, da sem je rešena.

Ne hodim, ker ne morem. Pa tudi sicer sem za vecino nekdanjih sosolk in sosolcev Marsovec iz drugega planeta. Tako nekako kot tukaj. lol

A misliš imeti že vse sive lase, ali kaj ? :)))[/quote]

Ne. Samo ne razumem, kako bi nekdo ostal enak pri stvareh, ki jih običajno spreminjamo vsaj letno. Si predstavljaš, da ima nekdo konstantno isti stil frizure in oblačenja ter se ponovno srečajo čez 20 let:). Ne me basat:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close