obleka
S črnimi elegantnimi hlačami ne moreš falit. Pa še za kakšno drugo priložnost jih lahko oblečeš. Pazi na to, da bo material res lep in da ti bodo lepo pristajale. Za zgoraj imaš več možnosti. Odvisno od okusa. Sama sem dolgo delala kot svetovalka za oblačenje in ti moram povedati, da sem videla marsikaj. Jaz bi se odločila za kakšno lepo srajčko, mogoče kaj v letos moderni zlati barvi. Recimo bela srajčka z zlatimi črtami, ali pa črna srajčka s srebrnimi črtami in potem zraven nakit. Pazi na to, kakšen bo nakit. Če bo zlat, ne kupuj srajčke s srebrnim vzorcem. Če imaš kakšen pomislek ali vprašanje, ti bom z veseljem odgovorila. LP!
Kaj pa kakšne 7/8 hlače, na visoke pete ter kakšen topek, ki je stisnjen pod prsmi in potem nabran? To bi znalo skrit trebušček.
Všeč mi je kombinacija črna-zlata, rjava-zlata, rjava je letos modna, pa še bolj večerna barva je.
Če imaš črne hlače imaš lahko zgoraj katerokoli kombinacijo, npr. zeleno, vijolično,… lahko tudi spet v kombinaciji z zlato.
Zadnje čase sem v trgovini opazila veliko topkov, ki imajo odprta ramena in hrbet, okoli trebuha pa ni preveč stisnjeno. Kaj takega in oprijete hlače (tudi spodaj) , pa bi bilo. Pa nujno visoke pete!!!
Opogumi se in poskusi kakšno obelko. Če pa res ne gre, pa priporočam široke palazzo hlače ali veliki gatsby hlače z všitki in kakšno svileno ali šifonasto bluzico za zgoraj. Takole nekako:
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.