Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek obleka za valeto

obleka za valeto

Tudi zame se počasi bliža valeta in me zanima kje ste vi kupile obleko.

Rada bi imela nekaj bolj fency/svečanega, ne pa oblekico iz zare, ki jo bom lahko potem še nosila (ker je ne bom). Sem iz Kranja in mi pride v poštev relacija do LJ.

Hvala z odgovore

Zate edino emporium, ker si naduta koza.

Odgovor na objavo uporabnika
Leki699, 09.05.2022 ob 21:57

Zate edino emporium, ker si naduta koza.

Ali pa KIK 😛

V ljubljanski Nami je prav lepa izbira ponavadi.

Jaz sem si kupila v Supernovi, Rudnik Lj, trgovina Peek and Cloppenburg obleko na oddelku za svečane obleke. Imeli so maturantske obleke na razprodaji, zelo elegantne, pa tudi malo bolj sproščene. Jaz sem si jo sicer kupila za svojo poročno obleko, ker nisem imela razkošne poroke po protokolu, ampak sem želela izgledati elegantno in hkrati tudi sproščeno. Najbrž bi rada kvalitetno obleko in ne neke na hitro sešite cunje, zato daj na stran vsaj 100€. Sedaj sicer praviš, da je ne boš nikoli več oblekla, a kmalu boš prišla v leta, ko boš rada lepo in ženstveno oblečena. Obleka ti bo prišla prav tudi za poroke, razna slavja, službene zabave… Zato le izberi tako, ki ti bo res všeč in bo primerna za različne priložnosti.

Za hčerko pa sva obleko izbrali v nekem butiku z Italiansko robo v Ljubljani, na Trubarjevi ulici. Tudi zelo fajn izbira, pa po ugodni ceni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close