Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek oblačila

oblačila

Povejte mi, a ful zapravite za oblačila? A so vam pomembne firme?
Men se ne zdi smiselno dat 20000 za kavbojke, ko jih npr. v Avstriji kupim 4 za tako ceno. Mam ful stvari za oblečt in to dobrih..
mi gre na živce, ko poslušam kake bejbe, ko se hvaljo da so dale 15000 za eno majčko…halooo
ma če mate dost dnarja, si to lohk privoščite.
še neki-sm kupla v slo dve ful dragi spodnji majčki (po nekaj uporabah sta ful raztegnjeni), na madžarskem sm kupla sp. majčko za okol 300sit in je super-bi vsak dan sam to nosila

lp

Jaz dam ful na materiale.
Sama znamka – brez da je preverjena- meni ne pomeni nic. Imam nekaj svojih najljubsih, ki jih preferiram, ker sem zadovoljna.
Nikoli ne primerjam, ali je kaj iz Slo ali kje drugje. Vazen mi je material. Nikoli ne bi kupila majcke iz bombaza- na primer, saj se raztegnejo.
Sama vecinoma nosim stvari, ki so bile precej drage, jih pa kupujem na razprodajah, predvsem v tujini.
Spodnje majcke naprimer imam od DIM in Goldenpoint, so malo drazje, samo zdrzijo par sto pranj, pa so se kot nove.
Vsekakor je res, da imajo ene znamke precej boljse materiale kot druge.
Hvalim se nic, cunje kupujem zase in ne za druge. Jih pa tudi zelo cuvam in previdno perem.
lp

kupujem po ljubljanskih butikih,najraje pa kje v tujini,v Avstriji na primer.Bombaza kot materiala ful ne prenesem,ker se v njem pocutim kot v vreci,najraje imam stretch materijale,ki se oprimejo telescka! Drugace je pa moja najljubsa trgovina Emporium,saj tam res vedno najdem kaj dobrega.

Men je v SLO tud Emporium naj.

Za spodnje perilo dam raje malo več in imam ornk kvaliteto, npr. Skiny, triumph, huber.Pa za športne stvari mi tud ni nikol škoda dat več. Nisem pa total usekana na firme, kakšno kvalitetno stvar lahko dobiš tudi ceneje, važen je material..
Ne bi kupovala na tržnici, ker ni ceneje kot v kakem čist spodobnem butiku..
Saj pa ne živimo več v Yugi, ko smo hodili na ponte Roso v tRST , ko pri nas ni bilo za dobit kavbojk..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close