Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Oblačila za visoke

Oblačila za visoke

Moj fant ima sedaj res že velik problem z oblačili. Kamor koli prideva povsod naročujejo samo male številke. (Zanima me predvsem MB, pa tudi drugam se odpelje samo da kaj dobi!)

Kje kupujete visoki fantje nad 195 cm.

Če še kdo ve kje je kakšna Levis trgovina v MB, kjer imajo največjo izbiro ter tako tudi malo večje številke.
Hvala.

Zapelta se u Emporium, pa mal u City park u Lj. Tam bo gotov kej našel. Ne bi smel bit problem dolgih hlač za tipe, ženske majo pri tem večje težave.

Srečno

srce……motiš se…….

V emporiumu je samo ena trgovina kjer imajo dost dolge moške hlače…..samo je na žalost na “ta resni strani” emporiuma in so cene tudi temu primerne…..

Mam par centimetrov čez 2 metra pa vem da ni lahko dobit hlač……

To tudi mene zanima, ker vsakič ko grem z mojim po trgovinah dobiva oba živčni zlom – pa je visok “le” 1,85 m.
Problem je že pri kavbojkah, ker so mu vse prekratke. Imajo le visoke številke v širino, v dolžino pa se vse večinoma konča pri 34. Tudi puloverji so vsi večinoma le L in ne XL. Groza, sem zelo srečna da sem pa jaz bolj male rasti.

Me pa zanima če kdo ve kaj se je zgodilo z Big Star trgovino v MB? V Europarku je več ni, v mestu pa je bila do nedavnega zaprta.

Uf respect, tega si pa nisem mislila. Jst vem, da se vse ženske hlače končajo tam pri 32, redko pri 36.. Za tipe pa jih videvam visoke, ker so zdej vedn večji pa majo hlače dolge ko ponedeljek. Emporium tut zato, ker sem ravno zadnjič gledala ženski jeans pa so rekli, da moške ja dolge, ženske pa nasledjo pomlad, če.. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close