Oblačila za malčke slovenskih proizvajalcev
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › Oblačila za malčke slovenskih proizvajalcev
Imam nečaka, starega nekaj mesecev.Brskam malo po trgovinah s cunjicami, pa je vse made invxy, nič Slovenija.Ker mali živi na Švedskem, mu HM cunjic ne bi kupovala…Včasih je bila Jutranjka, to se še spomnim, kaj je pa zdaj slovenskega?
maček muri, sparky, lumpi?
Sparky in Lumpi sem videla, Mačka Murija pa še ne poznam.Pač nimam svojih otrok….Kje se pa ta znamka dobi?
Kaj pa kašne jeans hlače od Lenya?
Ali kaj iz Beti (spodnje perilo, pižame, kopalke, nekaj trenirk)?
včasih se je v mercatorju in maxiju
Če ti je blizu Trbovlje, ima trgovina Magra veliko izbiro MM.
Seevil iz NM.
Su-su iz Ljubljane- Dravlje
– Clar, če se ne motim je slovenski, včasih ga je prodajal Baby Center,
– Katja & Alen v Domžalah.
Hvala, punce. Sem letnik 70 pa še malo, ko je bila Pletenina, Jutranjka in te azdeve- in sem vedela tudi za njihove trgovine.Te sedaj izginjajo in sem ostala brez stika s takimi krpicami.
Nekaj bom že našla za naš naraščaj.
V Arielu v LJ. najdeš veliko oblačil slo proizvajalca Katja in Alen, pa še akcijo imajo.
Jaz sem hčeri tam kupila hlače za malo manj kot 4 eur in poletni komplet tudi za tak drobiž.
V Modiani večkrat kupim kaj lepega za svoja otroka, vedno so slovenski proizvajalci!
Kris v Litiji, imajo tudi svojo trgovino.
Macek Muri in MUca Maca, predvem tudi zato, ker se del od zasluzka uporabi za Pediatricno kliniko. Dobis v skoraj vseh trgovinah z otrosko opremo. Zraven pa podaris se knjigo, plisastega Murija in CD s pesmicami.
Umko.
Forum je zaprt za komentiranje.