Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Oblačila v službi

Oblačila v službi

Se v službi držite načela, da se v isti obleki ne sme biti več kot en dan? Koliko “službenih” oblek imate? Recimo ste en dan oblečene v belo bluzo in črne hlače, naslednji dan pa v črne hlače in roza bluzo? Ali vsak dan čisto zamenjate obleko? Kakšne kombinacije delate?

Jaz se držim načela, da vsako cunjo, ki jo kupim, kombiniram lahko še z najmanj tremi, ki jih imam v omari. Vse skupaj popestrim s pasovi ipd. Kombinacij nikoli ne zmanjka, kljub temu, da imam nekaj najljubših.
Vsi mislijo, da imam ogromno cunj, kljub temu, da jih nimam toliko.
Je pa res, da vsak nakup zelo dobro premislim.
Kupujem kvalitetne stvari na razprodajah, da potem nosim več let.
lp

majčko menjam vsak dan, hlače imam ene pribliižno 2-3krat tedensko vendar s premori
drugače pa tudi menjam pasove, kakšno zapestnico , torbico….

Ali se ti zdi logično, da bi nosila 2 dni zaporedoma isto bluzo? Jaz jo dam takoj v pranje, ko pridem domov in nikoli ne pomislim, da bi jo oblekla 2x, saj se mi zdi nelogično, da ne bi oblekla sveže bluze oz. puloverja, ko grem spet ven.

Jaz pa cel teden nosim ene in iste kavbojke, zgoraj pa menjavam.

Čisto odvisno, kakšno službo imaš.
Če se gibljaš v poslovnih krogih, bi ti lahko organizirali tudi kakšen seminar.

DZ, kaj pa je tako nelogično, če imaš eno majčko, bluzo, pulover dva dneva? Pozimi se najbrž ne potiš tako, da bi jo ne vem kako usmradila. Poleti je pa druga stvar…
Vcasih oblecem majico tudi po 3x, preden jo dam za prati. Pac jo oblecem, ko pridem domov jo dam na zrak, da se prezraci in cez 2-3 jo spet odlecem.

Kaj ženske tako hudo švicate in smrdite, da morate vsakih nekaj ur menjat cunje?

U mater, to je pa res kriza!

Mogoče pa bi morale obiskati zdravnika in mu povedati o svojih težavah in prekomernem švicanju, zagotovo za to bolezen danes že obstajajo zdravila.

manemirečt, ju stil dont nou?
Dous kričers, nejmd ženske, švicajo sam če vidjo katero bolš al pa lepš od sebe. Simpl tru!

nobody, Phoenix, AZ

norci zafrustrirani, a morte res čist vsako temo sfižit?! Poberte se dol!

Puloverje, hlače, kostime oblečem večkrat, majico ali bluzo, ki jo imam spodaj, pa enkrat. Poleti se pa odvisno od okoliščin, temperature in možnosti preoblačim tudi večkrat na dan.

Fanta sta očitno mnenja, da lahko prepoteno majico posušiš – na sebi ali na obešalniku – in spet oblečeš. Imata pa prav pri nečem drugem: znanstveno dokazana lastnost ženske je, da se obarva zeleno, če se znajde v bližini boljšega primerka. Če je primerek boljši tudi po mnenju okolice, se pa obarva rdeče. Od tod do potenja pa ni daleč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close