Oblačila iz kataloga
Jaz ne kupujem ful iz teh katalogov, včasih pa kaj naročim- Neckermann in Quelle je oboje vse ok, nimam pripomb.
Pri Otto-tu več nikoli nič ne naročim- enkrat novembra, ali celo še prej, sem si naročila nekaj, pa še zdaj nisem dobila, čeprav sem na začetku parkrat klicala, pa so mi obljubljali, da naslednji teden pa bo. Pa smo zdaj že februarja. Tam več ne naročim, ni šans.
Drugje pa še nisem naročevala.
Jaz kupujem (kar pogosto) iz kataloga Neckermann in se mi zdi vse OK. Cene so solidne, kavaliteta tudi, dobavni roki so pa tako, sama veš, da bi tisto kar si naročila najraje dobila takoj, pa tako žal ne gre. Tako, da se mi zdi, da so tudi dobavni roki OK. Na Neckermann nimam nobenih pripomb, všeč pa mi je tako nakupovanje zado, ker mi vse prinesejo na dom, doma probam in sprobam, če mi kaj ne ugaja pa vrnem nazaj. Oni se tudi tako potrudijo, da denar dobiš v cca 10 dneh. Če kakšne stvari nimajo, te obvestijo in po dolgem čakanju, ti včasih pošljejo tudi kakšen vrednostni bon za naslednji nakup. Zdijo se mi zelo fer.
Splošna osena je, sem zelo zadovoljna.
Številke so pri Neckermannu kar normalne, pri Modi plus pa sem opazila, da moraš naročiti eno manj, kot kupuješ in uporabljaš drugače.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.