Oblačenje moškega
Mene pa zanima kakšen stil oblačenja vam je všeč pri moških recimo (do 25 let). Sam najraje nosim jeans pa kake mikice, superge. Ne maram pa kravat pa srajc in oblek. Zanima me tko kaka oblačila bi izbrali za moškega do 25 let tko za prosti čas, za na predavanja, za vsak dan, za na žur. Kaj vam je všeč tko. Kje pa imajo v lj kake pametne in poceni trgovine? Sam vidim da se ne znam prav dobro oblačit in bi rad mal to spremenil. Zdej pa mi mal svetujte tudi glede barv, da me ne bo kam zaneslo. Pa kaj bi bilo za nosit jeseni, pozimi, spomladi, poleti, kaj je kej moderno
To je tezko po forumu pisat..Najbolje da gres v shopping zase s kom ki zna kupovat..po moznosti s kaksno punco,ki bo pomagala:-) Pa pojdita v kaksne kul trgovine(in sploh ni nujno,da das ful denarja..meni so za mlajse tipe kul trgovine kot Zara,pa Springfield(to dvoje je na Cankarjevi),Chevignon in podobno..tu so cene cisto znosne..tudi H&M ki bo v Cityparku odprt v kratkem..in Esprit ipd..)…
In potem pac pametno kaj izberita,pa ko obeces,mora dobro izgledati(vsaka kao dobra obleka oblecena ni nujno se vedno dobra..smo pac razlicnih postav in tipov…),pazi na material,pa da je kroj ok za tvojo postavo..in da ni kaksen crap(kvaliteta)..ter da lahko ok kombiniras in da ti je vsec.Pa ne kupit kaksnih ful divjih modnih norosti,tisto je uporabno le za eno sezono..prevec zelezna klasika pa tudi ni priporocljiva..
Skratka,dobro izberi sopremljevalca/spremljevalko za shopping;-)
Veliko uspeha:-)
Men je najl všeč športen-street look..mal izprani jeans, oprijete majčke, za zdej ko je mal bl hladno kake mal bolj telirane jopce, pa zravn everyday supergice, ki jih zdej nosimo…kratki laski pa mal želejčka gor (bognedaj da laske poližeš v stilu Pečeta..lol..) Barve pa čist po filingu, kar ti je všeč, ampak da vsaj mal skombiniraš (oz. ne vržeš nase 5 različnih barv da si kot kak klown). Moj ima najrajš črno, belo in modro barvo zato kupuje v tem okvirju..
Za nakup pa svetujem Mega Factory Outlet moški oddelek…sploh npr. Tom Tailor ima zlo uredu stvari, čeprav je mogoče mejčkn dražja od povprečja..
To je po moje odvisno tudi od tebe, kaj ti je všeč.
Priporočam Toma Tailorja ali s. Oliverja (če je dostopno za tvoj žep).
Meni je na moškem všeč, če ima oblečene kakšne bolj elegantne hlače in zraven srajco. To je takrat, ko greva skupaj kam ven (na kakšno večerjo ali kaj podobnega).
Za na faks so po moje dobre kavbojke in kakšna majčka ali srajca. Celo meni se zdi, da so imeli vsi moji sošolci na faksu kavbojke in se mi je to zdelo čisto normalno.
LP
PS: Ampak včasih ženskam paše tudi pogled na kakšnega z obleko in kravato. Moj mož se včasih tako obleče – ful mu paše …
Forum je zaprt za komentiranje.