Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Objokana in žalostna

Objokana in žalostna

Pred pol leta sem spoznala prek prijateljice (ona z njim ni želela kaj več) moškega v srednjh letih z otrokom. Moram priznati, da po dolgi pavzi mi je druženje sedlo. Na začetku  sva se veliko pogovarjala.. Potem je bilo pa najinega druženja čedalje manj. Ko je bil otrok pri njemu itak ne, ker je že na začetku povedal, da pred otrokom ni objemov, ni ljubckov. V glavnem, ko je bil otro na počitnicah je bil samo otrok, to je to. Med tednom ni bilo časa (čeprav je bil brez službe). Sodu je pa z bilo dno, ko sva se pred prazniki pogovarjala, da imam za otroka in za njega darilo, bi se pa zelo rada videla, da darila predam. Je rekel, da se bomo videli težko. Z mano ne. Bil pa je z otrokom pri prijateljici, ki živi od mene čez cesto na kavi. Rekla sem mu, da se jaz tega ne grem več. Tako in tako sem bila jaz čudna, jokala sem pa kot dež. Zakaj.. Ker res veliko delam, se predajam in njega zdraven poslušam. Vse bi dala od sebe. Brez, da je on to sprejel. Tako se počutim ničvredno in žalostno. Najhuje je pa to, da me je po pol leta poklical s prijateljičnim imenom.

Hudo je, verjetno te bo dolgo bolelo, boš razočarana, ampak odkrižaj se ga do kraja.

Brezposeln foter, ki se malo okrog goni. Tako, da , ko preboliš, boš vesela, da je konec.

Drži se.

Odgovor na objavo uporabnika
Objokanainzalostna, 28.12.2021 ob 21:14

Pred pol leta sem spoznala prek prijateljice (ona z njim ni želela kaj več) moškega v srednjh letih z otrokom. Moram priznati, da po dolgi pavzi mi je druženje sedlo. Na začetku  sva se veliko pogovarjala.. Potem je bilo pa najinega druženja čedalje manj. Ko je bil otrok pri njemu itak ne, ker je že na začetku povedal, da pred otrokom ni objemov, ni ljubckov. V glavnem, ko je bil otro na počitnicah je bil samo otrok, to je to. Med tednom ni bilo časa (čeprav je bil brez službe). Sodu je pa z bilo dno, ko sva se pred prazniki pogovarjala, da imam za otroka in za njega darilo, bi se pa zelo rada videla, da darila predam. Je rekel, da se bomo videli težko. Z mano ne. Bil pa je z otrokom pri prijateljici, ki živi od mene čez cesto na kavi. Rekla sem mu, da se jaz tega ne grem več. Tako in tako sem bila jaz čudna, jokala sem pa kot dež. Zakaj.. Ker res veliko delam, se predajam in njega zdraven poslušam. Vse bi dala od sebe. Brez, da je on to sprejel. Tako se počutim ničvredno in žalostno. Najhuje je pa to, da me je po pol leta poklical s prijateljičnim imenom.

Ma daj no…tip te sploh ni vreden!

Čez eno leto in še prej boš prav srečna, da je konec.Spoznala boš drugega, tretjega ali četrtega, ki bo pravi.

Počakaj na pravega in škoda vsake solze za tega.

Vredna si, super si, samo ne vzemi vsakega, ki priskače iz grmovja!

Preberi in izberi!

@ Objokanainzalostna

Evo ti video napotki, kako naprej… in Bon Voyage. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=mPGoUWtSNhc

Oh, obriši te solze-ni jih vreden!! zajoči od veselja da si se znebila pezdeta! JUHEJ!!

Moski so vsi pras..i.

Odgovor na objavo uporabnika
Dixie, 28.12.2021 ob 21:52

Moski so vsi pras..i.

Ni res! Vsi pa že ne!

A mokra si tudi kaj?

Če prav razumem, si si prišla na jasno glede brezposelnega tipa z otrokom, ki bi ga samo malo namakal zastonj, ker si glih pri roki, bližje pa te ne bi spustil.

Ne razumem, v čem je problem, da ne odpreš šampanjca in nazdraviš srečanju z zdravo pametjo.

Ne vem kje se ve najdete. Sprašuješ, če je osebi kaj do tebe. Tip je uporabil izgovor otrok, da te okoli prenaša. Kaj pa želiš svojim bljižnim. To, da se med seboj razumejo in spoštujejo. Že to, da te je odrival od otroka je znak, da te ne spoštuje in te ima pač za prijateljico, katera mu krajša dneve, ko se mu zazdi.

Pozdravljeni!
Zahvalite se življenju, da vam je ponudilo možnost spregledati in videti, čeprav trenutno jokate.
Prebrodili boste to težje obdobje, potem pa se smejali in uživali življenje
in partnerja, kot si ga zaslužite!
Srečno!

Ženska daj se no malo ceni! Kaj rineš v človeka, ki ti konstantno kaže da mu dol visi zate? In jokaš ker ne sprejema tvoje “dobrote”. Mislim daj malo delaj na sebi da ne boš ravno vsakega luzerja, ki pogleda v tvojo smer častila kot boga in padala v nezavest, ko se bo pač obnašal kot nezainteresiran luzer.  Mislim kako točno pričakuješ da te bo kdo spoštoval če sama sebe niti malo ne spoštuješ?

Pa dej nwhaj no, če ni peovokacija, si za luno.Tip nima službe…halo, pusti ga pri miru, ni te vreden.

Sploh mi ni jasno, kako jokcaš za tipom, ki nima službe. Kaj se nič ne cenite, punce. In če ga je ščevljala njegova bivša, a za vas je pa dober?!

Ne sodi po sebi

Kje pa piše da nima službe?

Drugače moja punca tudi nima službe, pa sem ji rekel da če moram jaz vse financirati bo pa ona doma vse zrihtala in zaenkrat je tako.

Pa tudi če bi bilo obratno, bi mi bilo v redu, ampak ženske ponavadi nočejo financirati pa da so možje doma.

Bodi srecna, da si se ga resila. Ti je sedaj hudo, a vedi, ce te je imel samo za obcasna srecanja, ko je on utegnil, potem samo vstran od taksnega. Sama imam izkusnjo s samohranilcem, ki pa je bolano obseden z otrokom. Pri takem si vedno na zadnjem mestu, ko rabi potesitev. Cez cas bos mu se hvalezna, da nista vec skupaj, ker ne bi imela nic lepega z njim. Glavo pokonci

Smrk, smrk, smrk

Žal to se dogaja .To končaj čimprej ni vredno tvojega truda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close