Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Objava davčnih dolžnikov

Objava davčnih dolžnikov

po mojem gre za popoln fijasko DURSA in ostalega javnega sektorja (tudi zakonodajalcev, pisateljev internih navodil …) .
Ja tistih, ki tako skačejo v zrak, da se na javnem sektorju ne sme “šparati”

se strnjam z Lahovnikom: objaviti je treba tudi dolžnike za socialno in pokojninsko blagajno — z imeni ljudi, ki so izdajali odločbe o odložitvah plačila prispevkov

o škodi, ki jo delajo javni uslužbenci pa več tukaj kdo striže in kdo je ovca

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni je španska vas, kako lahko nastanejo tako dolgovi in država ne gre v izterjavo ali sproženje stečajnega postopka takoj, ko zadeve pač niso poravnane …

Čisto iskreno upam, da bodo dolžniki dobili tožbe proti DURSu. Ker država ni sposobna izterjat denarja, ki bi ga morala, se zdaj “vleče ven” z nekimi javnimi sramotilnimi seznami. Če bi ti ljudje (zakonodajalce, DURS, inšpektorji, sodišča…) opravljali svoje delo, potem ne bi potrebovali seznamov …

Nesposobna svojat, objavi vse, ker ne zna ločiti pravih od tistih, ki niso plačali, ker so jih pravi(?) uničili!!
Durs je politično nastavljena svojat za prikrivanje grehov velikih.
Mene so se lotili takoj, ko nisem plačal prispevkov (samo za sebe), ker nisem imel dela in posledično sredstev!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close