obisk
Ful mi je blo težko…. zanimal me je, če je pripravljen pridet k men ob devetih zvečer. Odgovor da dežuje, pozna ura… pa naj si mislim kar hočem ,… res da nisva iz istga mesta, ampak men se zdi da če ma nekdo rad, mu to ni težk… kaj pa vi mislite? In da če bi ga mela rada, pa mu tega ne bi rekla, da nej pride. Kako bi si ve razložile to? Pričakujem preveč jaz ali pa pr njemu ni to met rad?
Ko ljubis..si zelis biti ob ljubljeni osebi nenehno..če se le da…ko pa imas le še rad..ali samo rad..tukaj pa so vcasih tudi taki izgovori.
Lahko pa, da ti je res iskreno povedal pravi razlog..ne vem..ti ga poznas..cutis…ne bodi zalostna…saj bo jutri bolje!
Zakaj mu iskreno ne poveš, da te je z takimi besedami prizadel..zakaj si tiho in trpis, mogoče se sploh ne zaveda da ti to toliko pomeni..povej mu, kajti on ne vidi tvojih mislih, poklici ga in bodi iskrena do njega, marsikdaj smo zalostni brez veze…mogoce bo potem le prisel…
Nevem, moj je še vedno kadar je biu frej mel čas prit k meni, če ne druzga vsaj za par min preden gre v službo..je pa res da sva narazen dobrih 5 minut 🙂
Zdej če sta na razdaljo se je treba pač prilagajat, najbrž ne bo prišel vedno ko bo tebi do tega…oz. enako ne ti do njega. Kolk iskreni so razlogi, da ne pride (ali pa ti k njemu) vesta pa samo vidva. Če se to zgodi sem ter tja mislim, da ni problema…če pa se nenehno izogiba srečanjem z raznimi izgovori..potem je pa mal za razmislit…
Forum je zaprt za komentiranje.