Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice obisk Londona med dvema letoma

obisk Londona med dvema letoma

Zanima me, če ima kdo izkušnje. Let je iz Benetk v London (Heathrow), kamor priletimo ob 14:45, odhod iz Heathrowa (po mojem iz drugega terminala, kot je prihod, ker gre za medcelinski let) ob 21:55.
Zdi se ogromno časa, zato bi skočili na sprehod po Londonu.
Kako bi pa to dejansko izgledalo? Ima kdo izkušnje?
Predvsem me zanima, čekiranje in te zadeve, a sploh smemo z letališča. Moje naivno mnenje je, da smo prosti, ko pridemo z letala (prtljago itak po svoje premetavajo), moramo bit pa 2 uri pred odhodom spet na letališču, na pravem terminalu, seveda.
Je res tako?

Živjo,

sprehod po Londonu je izvedljiv (prevejeno – isto sem storil tudi sam), čeprav časa ni ravno veliko (London je velik in za pot s Heathrowa do centra računajte vsaj 45 minut).

Letališče načeloma lahko zapustite, a poskrbite za to, da boste v Benetkah prejeli tudi vstopne kupone za nadaljevalni let iz Hethrowa. Tako lahko po vrnitvi iz Londona greste direktno skozi varnostno kontrolo in na let brez izgubljanja časa s ponovno prijavo na let pred varnostno kontrolo.

Če ste v tem primeru na letališču 2 uri pred letom, je to dovolj.

lp,
Daniel

-------- Včasih ne vem, kam bom šel, a šel bom zagotovo. http://www.hotelskerezervacije.eu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close