Obiščete kaj bivše sodelavce v službi?
Ves čas sem bila zaposlena v isti firmi. Odnosi so bili korektni in vse vredu.
Po upokojitvi se nisem več pojavljala v prostorih bivše službe. Vedno sem govorila, da se tam po upokojitvi ne bom pojavljala in to drži. Nimam kaj iskati. Čeprav sem se zelo dobro počutila. S sodelavkami še SMS za rojstne dneve in občasno videnje izven prostorov na kavi.
Jaz sem šla v tujino. Bivših sodelavcev še nisem nič srečala, obiskala.
Sem pa študirala, če bi šla skozi tisti kraj, kjer sem delala, da bi pa mogoče skočila tja s kakim pecivom, kavo. Bomo videli. Do sedaj se še ni zgodilo. Sem že bila v tistem kraju, samo jih nisem srečala.
Malce sem radovedna, če je kaj novega, kako jim gre.
bivša sodelavka, 28.12.2021 ob 08:00
Greste kdaj obiskati bivše sodelavce v bivši službi?
Recimo, če ste nekje delali 10, 15 let, potem pa našli drugo službo, greste bivše sodelavce kdaj obiskat?
Nikoli. Nimam potrebe. Če jih pa srečam, pa je odvisno od posameznika, kako odreagirava. Nekaterih sem res vesela.
Ja grem, 28.12.2021 ob 13:21
Ja grem, 28.12.2021 ob 10:13
Če slučajno hodim tam v bližini, se oglasim pri njih na kavi.
Sodelavci smo bili več kot 10 let, dobro smo se razumeli, prijateljsko smo se razšli.
Ne vem, zakaj se ne bi oglasila pri njih.
Še zlasti rada grem, ko mi začne primanjkovati kemičnih svinčnikov
Zdaj pa vemo, zakaj je zunanje ministrstvo nabavilo toliko kulic od podjetja, ki je v lasti premierja JJ.
Ker jih babe hodite v bivšo službo iskat!
A ko ste bili v službi, ste tudi sekret papir nosili domov?
Sem šla, ker sem mislila kako bodo veseli. Oglasila sem se enkrat na leto s pecivom in kavo. 2krat je bilo lepo, tretjič se jim pa ni dalo z mano ukvarjat in so me dobesedno zignorilali. Aja, delali niso, ker je zadnji delovni dan pred novim letom bil samo druženje in jedača. No kasneje sem ugotovila da se nismo tako razumeli, da me menda niso mogli prenašat. Baje sem dvignila standard dela kot najnovejša članica, s tem pokazala koliko se da narediti v enem dnevu. Šef je zvišal zahteve in vsi so me baje sovražili zaradi tega. Je pa res da sem hodila v službo delat, čvekala sem le ko je bil čas za malico in kavo. Sploh 3 ženske so imele veliko dela z mano, kljub vsem nadomeščanjem za katere so me klicale zadnje minute.
Naj še omenim, da ja, gre za pisarniško delo, morda celo javno upravo 😉 hehehe ali pa ne 😛 pa prišla sem iz privat sektorja, ali pa ne 😉 heheheheh
Malo heca in misterija 🙂 ali pa ne 🙂 hehehe
Mogoče me celo prepoznajo
Forum je zaprt za komentiranje.