Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obiranje grozdja v smislu keša. Država se ima za mačeho zato jemlje…

Obiranje grozdja v smislu keša. Država se ima za mačeho zato jemlje…

Otroci sprašujejo svoje roditelje, do kdaj so lahko zunaj, kam gredo, s kom se lahko družijo.

No država pa kot pravna fikcija preko katere so nam določene skupine ukradle in si prisvojile tako naša telesa , kot duše kmalu po našem rojstvu, ko se je na podlagi našega rojstva izmislila pravna fikcija in se nam ta sili, da se z njo poistovetimo. Pravna fikcija ni MI in nikoli ne bo. Če je še več tistih, ki verjamejo v pravno fikcijo-iluzijo pa je tudi nekaj takih, ki se zavedamo, da je iluzija iluzija MI pa smo dejanski in živi ter živo bitje.

( https://www.youtube .com/watch?v=Lk5nBL-bKoI )

No eno tako obiranje je podražitev gretja za letošnjo zimo. Kislo grozdje!

Tvoj dragi atek je tudi že fikcija.

Odgovor na objavo uporabnika
Ga ni več, 01.10.2021 ob 19:17

Tvoj dragi atek je tudi že fikcija.

Ne, moj atek živi tudi, kot živi spomin. Pravna fikcija pa niti to ne more bit, ker je ni bilo, je ni in je ne bo. So samo podobni, kot ti, ki so živi mrtveci, saj se življenja sploh ne zavedajo. Njihova življenjska moč je šibka zato se jim tudi življenje samo ne odkrije. Si ga ne zaslužijo več. Imajo ga toliko, kot mu pripadajo več pa ne. Zato šele, ko jih bo življenje povsem zapustilo bodo spoznali kaj so imeli takrat pa bo že prepozno.

Ti, ki živiš za sadističnost in se hraniš z gorjam, žalostjo in nesrečo drugih, to bo tvoja nagrada in žetev. Morda boš celo imel srečo in ti bo povedano in te spomnilo, da sem ti jaz povedal, pa tudi kdo je ta JAZ bil in zakaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin593, 01.10.2021 ob 19:55

Ne, moj atek živi tudi, kot živi spomin. Pravna fikcija pa niti to ne more bit, ker je ni bilo, je ni in je ne bo. So samo podobni, kot ti, ki so živi mrtveci, saj se življenja sploh ne zavedajo. Njihova življenjska moč je šibka zato se jim tudi življenje samo ne odkrije. Si ga ne zaslužijo več. Imajo ga toliko, kot mu pripadajo več pa ne. Zato šele, ko jih bo življenje povsem zapustilo bodo spoznali kaj so imeli takrat pa bo že prepozno.

Ti, ki živiš za sadističnost in se hraniš z gorjam, žalostjo in nesrečo drugih, to bo tvoja nagrada in žetev. Morda boš celo imel srečo in ti bo povedano in te spomnilo, da sem ti jaz povedal, pa tudi kdo je ta JAZ bil in zakaj.

Se mi zdi da se malce previsoko ceniš. O tebi ne razmišlja noben ko ne gleda ravno teh tvojih debilnih izjav. Ravno v temu je izgleda celotna tvoja poanta. Narcisističen toliko da rabiš stalno pozornost, ampak dobivaš jo lahko le s kvasenjem neumnosti in jo tako dobiš. Ti bi rad da bi ljudje mislili nate tudi izven tega propadlega foruma, ampak ne gre tako. Da bi si kdo zapomnil tvoje misli, je treba nekaj truda vložiti v to. Tvoje drekanje po forumu pač ni trud.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close