obhajilo
Moj predlog je za cerkev primeren, večina župnikov se ve kaj ima rada, pa tudi sama se boš počutila občudovano, nekoliko zvezdniško. Ne poslušaj teh ostarelih primerkov, ki se skrivajo za predolgimi in cunjastimi oblekami.
Saj jaz imam enak problem. Črne hlače že, sam kaj pa gor? Kakšno majčko? Povsod mi še neke “reklce” rinejo jaz pa jih ne maram. Isto vprašanje imam za sina. Pa morajo biti superge ravno bele? Svetlo plave tud gre???? Za moža pa čisto isto- kavbojke + srajca pisana karirasta – ali nujno obleka s kravato??? Res ne vem. Prosim pomagajte tisti, ki ste že imeli obhajilo.
Mi smo že dali eno obhajilo skozi, eno nas še čaka :(, pa nismo nič preveč komplicirali pri barvah (bela bluza, rdeča lanena jakna, črno belo krilo z rožami…) in ko se ozreš okoli sebe, “smo bili starši vseh barv” le malo bolj elegantno. Kravatarjev in tistih v oblekah, ne vem če je bilo sploh kaj dosti. Otroci pa, če imajo vsi enotne oblekice in so dovolj dolge, se izpod njih itak ne vidi kakšni so čevlji in oblačila.
seveda sem bil, zato pa ne razumem kompliciranja Ne vem no, ko je avtorica omenjala, da bi bil mož ves barvast (karirast itd..) sem se kar nasmejal. Elegantno z določeno mero drznosti za ženske, za moške pa elegantno in nekonzervativno. Pa barve naj ne bodo kričeče, če kdo želi gledati mavrico počaka na dež in sonce….
Pa dobro, a se res ne znate oblečt, al kako? Obleči se tako, kot se pač za v cerkev oziroma za neke priložnosti spodobi. Belih superg jaz otroku ne bi kupila, raje kakšne temne, pa če so koj črni čevlji vans ali dc. Te bo sigurno še kdaj obul.
Seveda je odvisno od denarja, ki si ga za to priložnost lahko privoščiš. Da bi moral biti oče otroka ravno v obleki se mi zdi brez veze, brez problema je lahko tudi v kavbojkah, zraven eno lepo srajco, čez pa kakšno lepo jakno. Če greš na oddelek TH, bo prav gotovo dobro oblečen.
Sama se obleci tako, da se boš počutila dobro. S črno obleko ne moreš falit. V Benetonu imajo letos kar nekaj modelov črnih oblekic, ki zelo dobro stojijo, pa še cenovno so kar ugodne. Oblečeš si lahko tudi krilo, sigurno imaš kakšno v omari, za zraven pa si kupi eno lepo bluzo v Nari C. Nogavice naj bodo v lepi kožni barvi, čevlje pa imej spredaj zaprte – za vsak slučaj, ker nič ne veš kakšno bo vreme.
– hčerki sem že kupila belo obhajilno oblekico ter vse kar paše zraven
– starejša hčerka bo imela oblečeno oblekico in zraven bolero ( smo dali šivat)
– mlajši sin bo imel ene take športno/elegantne hlače in srajčko ter rutko
– mož obleko in rutko namesto kravate
– jaz bom imela oblekico in bolero (smo dali šivat)
Tudi mi imamo letos obhajilo. Glede obleke pa:
za hči sem si sposodila belo oblekico (kerj so se mame pač zmenile,da bodo punčke princeske in sem dala 30 eur)
čevlje balerinke sem jih ravno včeraj kupila v alpini diskont za 5 eur
sin bo imel črne športne hlače bele superge (baje so in) in črno belo srajčko
mož srajco in temne kavbojke (nič novega)
jaz črne hlače z rdečo črto in oblekco brez rokavov čez (kao) vse staro vendar lično
Vse skupaj nas bo stalo 100 eur. (s tem, da bo sin nosil tako hlače kot čevlje še potem, hči pa samo čevlje)
Imamo denar, vendar so mi pretirane ceremonije in da sta ata in mama vsa nova total brezvezne
Forum je zaprt za komentiranje.