Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek občutki do bivše/ga?

občutki do bivše/ga?

Zanima me predvsem kaj moški občutite ko greste mimo bivše?

Nekje sem brala da ženske in moški to doživljajo drugače. Ali mislite da je to odvisno od osebe oz. kakšen človek si?

Zanima me predvsem zato, ker meni včasih telo skoraj popolnoma ohromi, ko zagledamo mojege bivšega. Stisne me pri srcu, zviša se mi utrip, pritisk, postanem nervozna in polna adrenalina. Skratka ti občutki mi v najmočnejši meri privrejo na plan ko vidim mojega prvega fanta. Pri ostalih občutim ponavadi enake znake, vendar v precej manjši meri. Me pa zagotovo vedno stisne pri srcu.

Torej je res da moški srečanje z bivšimi puncami doživljate drugače?

Dokler sem jo rad videl (so delovala čustva), so bili občutki slični tvojim.

Če gledaš nazaj na celotno svojo osebno zgodovino… bi jaz rekel da imam malo različne občutke.
Do tistih s katerimi je bil razhod pošten, skoraj prijateljski (pač umrla čustva ali so se pojavila druga neskladja, kjer noben ni bil nič “kriv) imam nekakšne prijateljsko/družinske občutke… skoraj malo podobno kot do sestre. Pač ženske, ki imajo delček mojega srca, jih imam na tak prijateljski način rad in sem hvaležen za vse kar je lepega bilo – pa malo manj za tisto kar mi ni bilo tako lepo…
Vendar ker sprašuješ po občutkih… bi rekel, da so nekako podobni kot do kakšne sorodnice, ki je že dolgo nisem videl. Občutki ko z nekom z veseljem poklepetaš, če ga/jo srečaš, malo obujaš spomine, se nasmejiš… in zaželiš lepe čase do naslednjega srečanja.

Do tistih kjer je bil razhod bolj zoprn… pa imam nekako tak odnos kot do kakšnih zoprnih sošolcev iz osnovne ali srednje šole; Če se srečamo pozdravim… in to je to.

Močno dvomim, da bilo to doživljanje odvisno od spola, prej bi rekel da je odvisno od osebnosti.

Za takšne občutke, kot jih ti opisuješ… bi pa rekel, da nekako nimaš razčiščenega svojega odnosa do njih, niti do dogodkov, ki so pripeljali do razhodov, niti jasnega stališča na kakšno mesto v tvojem življenju oz. preteklosti sodijo.
Mislim da če/ko boš vse to razčistila bi se moral tudi odziv nanje umiriti.

mislim, da ni nobene razlika med žensko in moškim glede občutkov, ko se srečaš z bivšim/bivšo. to kar ti opisuješ pomeni, da ga še vedno nisi prebolela, da ti ni vseeno ….

drugač pa jaz občutim “zrak” …. lakše se diše :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close