Občutek praznine
Dober večer.
A se se kdo počuti prazno. Celo življenje pridna, piflarka v šoli, vedno na voljo drugim. Ker prihajam iz revne družine drugim nepomembna. Ocene mi niso prinesle koristi, čistilka sem.
Zadnje čase me stiska v sebi. Da bi se najraje našminkala, oblekla kot ku… in da se mi končno zruši ta zid katerega sem ustvarila okoli sebe, ta strah pred življenjem.
in zakaj se ne oblečeš kokr da si vredn zlata?kaj ma veze kaj delaš, je samo delo. Nimaš kariere, ampak an koncu, a je važno? ni, bistvo je da pač delaš, maš plačo, in živiš. ne životariš zaprta v hiši, živiš, greš na sprehod, uživaš in ne kot k… ampak kot prineska. kaj te brigajo drugi. tudi js drugim nisem nič, sem gnoj pa se kljub vsemu lepo oblečem.
melissa88, 01.09.2021 ob 21:29
Dober večer.
A se se kdo počuti prazno. Celo življenje pridna, piflarka v šoli, vedno na voljo drugim. Ker prihajam iz revne družine drugim nepomembna. Ocene mi niso prinesle koristi, čistilka sem.
Zadnje čase me stiska v sebi. Da bi se najraje našminkala, oblekla kot ku… in da se mi končno zruši ta zid katerega sem ustvarila okoli sebe, ta strah pred življenjem.
Midve imava pa marsikaj skupnega. Edino našminkala pa se ne bi pa tudi ne oblekla kot k…
Te potolažim: jaz nimam samo gnile službe, sem še brez prijateljev, brez kolegov, nikomur ni mar zame.
Forum je zaprt za komentiranje.