Občutek krivde
Jah ne vem zdaj, delo kot vsaka stvar, je končnega značaja, kot si prej napisal, so nekateri zaposleni brez dela, nekateri pa so samo brezposelni. In vendar ima naša država od prvih več škode kot od drugih, ali ne pač?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja napravi mu konkurenco, zaradi konkurence se napreduje.[/quote]
Intruderček, sem imela kar prav, ko sem rekla, da si ti en stari deda z majhnim, kajne…
p.s.: kam je šel tvoj podpis? Lahko bi ga malce osvežil, npr.:
Najbolj na svetu sovražim Margot-ko, jasnovidnega hudiča babjega.
:D:D:D
Robi … dovolim!
Ja napravi mu konkurenco, zaradi konkurence se napreduje.[/quote]
Intruderček, sem imela kar prav, ko sem rekla, da si ti en stari deda z majhnim, kajne…
Robi … dovolim![/quote]
Mogoče pa te “intruderček” (še) ne sovraži dovolj….:))))
Robi … dovolim![/quote]
Mogoče pa te “intruderček” (še) ne sovraži dovolj….:))))[/quote]
To bi bila res škoda. To mi je neke vrste hrana :):)
Boš izpadla kot kakšen zmaj, ki uniči vse, kar se ji ne more zoperstaviti. :)[/quote]
Ja prava reč. Ti delujem, da se sekiram ? :D:D:D
A ti naštejem kaj vse sem že izpadla tukaj, v svojem relativno kratkem sodelovanju na tem forumu?
Samo še NLP nisem bila še nikoli :):):)
Boš izpadla kot kakšen zmaj, ki uniči vse, kar se ji ne more zoperstaviti. :)[/quote]
A ti naštejem kaj vse sem že izpadla tukaj, v svojem relativno kratkem sodelovanju na tem forumu?
Samo še NLP nisem bila še nikoli :):):)[/quote]
Če boš pa še malo ostala, boš vse to, kar si že izpadla, izpadla večkrat zapored, kot na kakem vrtiljaku. :)) To so pa izkušnje. 😉 :))
Samo še NLP nisem bila še nikoli :):):)[/quote]
Ne, da ti je to v zabavo. 🙂
Saj meni tudi. 🙂
Ja napravi mu konkurenco, zaradi konkurence se napreduje.[/quote]
Robi … dovolim![/quote]
Glede velikosti – ne vem, ni pa star ded, ker kaj bo Antilopa s takšnim bodyguardom? 😀
Margot, ker iz tebe govorijo izkušnje in znanje let, kako tudi imaš poseben občutek za moške in se dobro zavedaš, da je večje tudi boljše, koliko bi prisodila vsakemu v tu na forumu, da vidimo, kateri je tvoj favorit. :))) Kar razvrsti, vendar ne prehitro, samo malo, da poiščem meter…
Forum je zaprt za komentiranje.