Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Občutek krivde

Občutek krivde

Jaz sem falirana študentka s statusom, drugo leto bom brez statusa in bom brezposelna. Ampak nikar ne skrbi zame.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

kdor hoce delat, delo hitro najde, kdor noce ma pa se in se izgovorov

Jah ne vem zdaj, delo kot vsaka stvar, je končnega značaja, kot si prej napisal, so nekateri zaposleni brez dela, nekateri pa so samo brezposelni. In vendar ima naša država od prvih več škode kot od drugih, ali ne pač?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

slab izgovor

Kakšnega pa imaš ti, da plamudiš in bluziš tu?

jaz imam vse urejeno in drzava zaradi mene ne trpi

Ah kako oholo spoznanje. Jah še dobro da ima naša država nekaj takih odličnežev, ko nas je že večina proletarcev–

jaz tebe nisem omenjal po imenu , si se sama javila in se nic ne razburjaj
raje knjigo v roke in se uci – s tem kar te bodo v soli naucili – bo tezka
se sama se kaj dodatno nauci – bo veliko lazje najt sluzbo
ure na forumih in cetih ne stejejo v znanje

Ti pa raje pecaj in odreši kako žensko v tridesetih samskosti, da se ne bo matjažko z njo preveč ukvarjal.

sorry z otroci se ne ubadam, jih lahko sam naredim
raje poglej nekdo iz MB isce zensko za drink – zagrabi preden bo guzva

Ja napravi mu konkurenco, zaradi konkurence se napreduje.

jok – pri stajerki mas dvojna leta in se cela vas ne rabi psa, ker ona vse oblaja
vsaka pobonost s tabo je zgolj slucaj 🙂

Ja napravi mu konkurenco, zaradi konkurence se napreduje.[/quote]

Intruderček, sem imela kar prav, ko sem rekla, da si ti en stari deda z majhnim, kajne…

p.s.: kam je šel tvoj podpis? Lahko bi ga malce osvežil, npr.:

Najbolj na svetu sovražim Margot-ko, jasnovidnega hudiča babjega.

:D:D:D

Robi … dovolim!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To pa je primer virtualne nekompatibilnosti. Ja, je že tako, da imamo tudi tukaj gor ene rajši in druge manj…

madonca Margrot-ka da sem te ze malo pogresal

Intruderček, sem imela kar prav, ko sem rekla, da si ti en stari deda z majhnim, kajne…

Robi … dovolim![/quote]
Mogoče pa te “intruderček” (še) ne sovraži dovolj….:))))

stara dela na tem da jo bom (se) bolj sovrazil
kaj ces zdolgocasena baba brez dela in visi tukaj ko smrkelj
pa izgleda da jo ben vec ne opazi 🙂

Robi … dovolim![/quote]
Mogoče pa te “intruderček” (še) ne sovraži dovolj….:))))[/quote]

To bi bila res škoda. To mi je neke vrste hrana :):)

Boš izpadla kot kakšen zmaj, ki uniči vse, kar se ji ne more zoperstaviti. 🙂

ne da bo , je ze ZMAJ

Boš izpadla kot kakšen zmaj, ki uniči vse, kar se ji ne more zoperstaviti. :)[/quote]

Ja prava reč. Ti delujem, da se sekiram ? :D:D:D

A ti naštejem kaj vse sem že izpadla tukaj, v svojem relativno kratkem sodelovanju na tem forumu?
Samo še NLP nisem bila še nikoli :):):)

Boš izpadla kot kakšen zmaj, ki uniči vse, kar se ji ne more zoperstaviti. :)[/quote]

A ti naštejem kaj vse sem že izpadla tukaj, v svojem relativno kratkem sodelovanju na tem forumu?
Samo še NLP nisem bila še nikoli :):):)[/quote]
Če boš pa še malo ostala, boš vse to, kar si že izpadla, izpadla večkrat zapored, kot na kakem vrtiljaku. :)) To so pa izkušnje. 😉 :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo še NLP nisem bila še nikoli :):):)[/quote]
Ne, da ti je to v zabavo. 🙂
Saj meni tudi. 🙂

Sine … oproščam jim — res ne vedo kaj delajo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Robi … dovolim![/quote]

Glede velikosti – ne vem, ni pa star ded, ker kaj bo Antilopa s takšnim bodyguardom? 😀

Margot, ker iz tebe govorijo izkušnje in znanje let, kako tudi imaš poseben občutek za moške in se dobro zavedaš, da je večje tudi boljše, koliko bi prisodila vsakemu v tu na forumu, da vidimo, kateri je tvoj favorit. :))) Kar razvrsti, vendar ne prehitro, samo malo, da poiščem meter…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close