Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Občutek ko ti moški konča noter

Občutek ko ti moški konča noter

Itak, da se bo, če ne ona pa kak drug anček z kurčino med nogami, ampak telim fukfektarjem nima veze, fehtajo fuka čim zavohajo pičko pa četudi je ta njim v ogledalu, ker na koncu se itak ne bi srečali v živo. Saj se jim vidi, kateri pišejo tu gor, medtem ko drkajo, anček jih pa vleče za nos, da imajo že vsi noske daljše od kurcev

Niste resni. Jaz ne rabim fukača, da me napolni. Vprašala sem za nasvet in vaše izkušnje, predvsem ženske, pa ste pisali samo moški. Bi me vsi po vrsti samo polnili. To bo storil moj fant že ta vikend. Vam pa hvala za nasvete, pa lepo se imejte.

Odgovor na objavo uporabnika
Ančka183, 04.03.2025 ob 06:01

Niste resni. Jaz ne rabim fukača, da me napolni. Vprašala sem za nasvet in vaše izkušnje, predvsem ženske, pa ste pisali samo moški. Bi me vsi po vrsti samo polnili. To bo storil moj fant že ta vikend. Vam pa hvala za nasvete, pa lepo se imejte.

sm ti dal predlog kako lahko popestrita vse skupaj naj te napolni komu mar :). Polnilci se bodo požrli od zavisti ker ostajajo na suhem 😀

Sama si napisala, da bi morda rada poskusila komu drugemu zdr***, da vidiš, kako šprica. Torej ni potrebe, da bi te napolnil, lahko pa poskusiš, kako zgleda, ko začne špricat v zrak.

anček tebe lahko napolnijo samo v rit, ker imaš kurca med nogami.

https://profeelo.com/hotwifes

??????

??????

??????????????????

Anci, probaj občutek ko ti kurac zavibrira in izlije vate vse seme, lahko tvoj samo si prime kondom in frsi vate…..ampak najboljši fuk je tako brez zaščite, najprej oralno da plavas v svojem soku potem pa nabijanje do jajc v mokroto, v ritko pa na začetku majhen čep, potem pa počasi širimo jo s večjimi, ko boš jo razširila do konca, boš lahko brez težav sprejela tudi največjega kurca. Uživaj in ekspementiraj

Odgovor na objavo uporabnika
Montgomery, 25.02.2025 ob 13:43

Avtorica, najprej poskrbi za svojo zaščito, potem si pa privošči, naj ti povem da ogenj, pička in kače, niso igrače, če pa je za varnost poskrbljeno in v tem primeru moraš sama poskrbeti za to, se pa lahko prepustiš takim občutkom, prvo se zaščiti, potem pa le pogumno, pa z partnerjem se pogovori o tem, seveda, če si ne bo mislil, da boš sedaj svojo pičko ponudila tudi drugim, ko boš začutila kako je dobro, če te polnijo z spermo brez nevarnosti, da zanosiš, kako nekateri nimate pojma o sexu, joj,…

????????

Ančka183…

Tole ti povem, če čutiš menstrualno kri, ki ti teče po vagini in cen in je vroča, je isto v obratni smeri, čutiš enako toploto sperme. Sem ženska! Izkušena, le zaščitena moraš biti Oz sexat v neplodnih dnevih.

Zdravo če ti res paše ko noter trza i polni ti pičku prosim javi se na e-mail lekinovak@gmail.com

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close