Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek občutek imam da se bo jutri zgodilo nekaj hudega

občutek imam da se bo jutri zgodilo nekaj hudega

Sva se par dni nazaj s kolegico pogavarjali, pa ona pravi, da ima občutek, da se bo v kratkem zgodilo nekaj hudega. Pa sem jo mirila, da se po nepotrebnem sekira. Jaz  po naravi nisem neka paničarka, ampak danes pa imam nenormalno slab občutek za jutri. Mislim, da so prestopili s temi odloki vse meje. Ljudjem se bo upravičeno totalno spipalo. Upam, da me občutek vara. Skrbi me za vse poštene, nedolžne in po srcu dobre ljudi.

A ves da imam tudi jaz take slutnje.

Ce ne drugace, bo pa narava pokazala zobe

Ah, nic se ne bo zgodilo.

Ljudje se hodijo mnozicno cepit, naslednji mesec in pol bodo veljali ti ukrepi, tanajhujse bo v tem casu mimo, v tem casu se bo tudi videlo, kje stoji Danska in potem bo itak ze skoraj december, ko se bo spet vse odpiralo…

Več dni zaporedoma vsako noč sanjam, kar pri meni ni običajno. Sanj se niti ne spomnim, so malo bolj neprijetne, a nič posebnega. Je pa v zraku neka napetost, težke energije. Se mi pa ne zdi, da le zaradi ukrepov in kovida. Kar nekaj, ampak širše. Morda kaj povezano z vodo.

Odgovor na objavo uporabnika
zaskrbljena413, 14.09.2021 ob 23:47

Sva se par dni nazaj s kolegico pogavarjali, pa ona pravi, da ima občutek, da se bo v kratkem zgodilo nekaj hudega. Pa sem jo mirila, da se po nepotrebnem sekira. Jaz  po naravi nisem neka paničarka, ampak danes pa imam nenormalno slab občutek za jutri. Mislim, da so prestopili s temi odloki vse meje. Ljudjem se bo upravičeno totalno spipalo. Upam, da me občutek vara. Skrbi me za vse poštene, nedolžne in po srcu dobre ljudi.

Nobenemu se ne bo spipalo.Pol se jih gre cepit, ostali bodo sedeli doma .Po želji, vsak se odloča sam!

Pajade, Slovenčki so pičkice

Ze od sobote sem tesnobna, s čudnimi slutnjami, od ponedeljka se stopnjujejo, takšne se ne poznam.

Verjemite, nic groznega se ne bo zgodilo. Hlapci si ne upajo upreti politikom.

Ljudem se je že pošteno “spipalo”. In tvoja kolegica ima verjetno kar prav. Čakajo nas kar precej težke preizkušnje. Sploh glede na to, da smo generacije, ki so navajene krepke mere udobja.

Več dni, 15.09.2021 ob 00:45

Več dni zaporedoma vsako noč sanjam, kar pri meni ni običajno. Sanj se niti ne spomnim, so malo bolj neprijetne, a nič posebnega. Je pa v zraku neka napetost, težke energije. Se mi pa ne zdi, da le zaradi ukrepov in kovida. Kar nekaj, ampak širše. Morda kaj povezano z vodo.

poplave, zastrupitve z vodo zaradi onesnaženosti ali česa drugege, utopitve ( ob obali se jih je letos nekaj zvrstilo), neurja, …skrajni čas, da se uredi in počisti obrežja, da se komunalno uredi pitno vodo ustrezno, da se v bližino pitne vode ne odlaga smeti in fekalij, da se poskrbi za kopališča, ok sezona je skoraj mimo. Zbiralniki vode, ko dežuje, ko je suša se s to vodo zaliva. Je veliko dela na vodnem področj

Definitivno bo več agresivnih izpadov in fizičnih obračunavanj, če že ne kaj drugega. V najboljšem primeru, bo (še) bolj neprijetno it v trgovino, ker boš pred vsakim drugim vhodom srečal kakšnega norega cepilca, norega anticepilca in norega ego varnostnika, ki se bodo žrli med sabo. V prenesenem pomenu seveda. Upam

Res bo slabo. Tudi jaz slutim, da se bo zgodilo nekaj težkega in zelo grdega.

Nekaj v zvezi s temi ljudmi, ki se izživljajo nad sorojaki.

Zagotovo se bo. Toliko negativne energije, kot so povzročili,  jih bo skoncentrirano zadelo.

Kar počakajte in boste videli.  Hudo bo.

Tudi jaz tesnobna zadnjih par dni. Grozno. Ponoči imela grozljivo nočno moro. Kaj le bo?

Nič ne bo. Prestrašeni se bodo cepili. Konec decembra bo vse odprto. Potem bodo zaprli, da vidijo, če bo se še kdo prestrašil in se cepil. Marca pa bo konec za vse. Razen za cepljene. Ti bodo potrebovali cepivo do konca življenja.

nimam255, 15.09.2021 ob 10:49

Res bo slabo. Tudi jaz slutim, da se bo zgodilo nekaj težkega in zelo grdega.

Nekaj v zvezi s temi ljudmi, ki se izživljajo nad sorojaki.

Zagotovo se bo. Toliko negativne energije, kot so povzročili,  jih bo skoncentrirano zadelo.

Kar počakajte in boste videli.  Hudo bo.

Marksisti ki prodajajo cepiva niso naši sorojaki, niso S od Slovani, so komiji.

Dobro ga hranite, strah, zelo dobro. Oblastniki so zadovoljni in ponosni, da raja s široko odprtimi očmi čaka, kaj neki se bo zgodilo in se skriva pred svetom in odgovornostjo.

Danes sem si privocsil prostitutko na dom.

Res se je zgodilo, 15.09.2021 ob 12:52

Danes sem si privocsil prostitutko na dom.

A si rabil pct?

iDESI603, 15.09.2021 ob 09:39

Ljudem se je že pošteno “spipalo”. In tvoja kolegica ima verjetno kar prav. Čakajo nas kar precej težke preizkušnje. Sploh glede na to, da smo generacije, ki so navajene krepke mere udobja.

@desi
, prav zaradi tega, ker imamo polne riti, ne bo nihče naredil ničesar. Človek mora bit kar pošteno pritisnjen v kot, da se mu upa spipat.

Kondome sem moral it kupit. Ne vem ali so od PCT proizvajalca.

Kakšne slutnje maš to??????????? Ugasni tv in beri novice na netu, ko jih rabiš.

Tudi jutri bodo politi cucki razgrajali, potem se bo pa ulilo….

A si mev kej slab občutek preden si jo dobu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close