Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obavezno cepljenje v Avstriji in zaprtje države za 3 tedne

Obavezno cepljenje v Avstriji in zaprtje države za 3 tedne

Z Avstrijci, ki imajo manj okužb, ni šale, je pa res, da nimajo sabotažne opozicije, sodstva, nevladnikov in sindkatov, ki rušijo.

Robiju že sfinkter se krči v agonijio, ker bo enako tudi pri nas v roku 2 tednov.

Odgovor na objavo uporabnika
hujse, 19.11.2021 ob 11:55

Z Avstrijci, ki imajo manj okužb, ni šale, je pa res, da nimajo sabotažne opozicije, sodstva, nevladnikov in sindkatov, ki rušijo.

Robiju že sfinkter se krči v agonijio, ker bo enako tudi pri nas v roku 2 tednov.

Upam, da to storijo že veliko prej, ker smo drugače nasrkali zaradi antivaskerskih bedakov…

Oni so bolj pametni od nas.  Mi se pa bockamo z butastimi starsi , ki nasprotujejo celo samotestiranju v soli. Mi smi res zahojeni balkanci.

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 19.11.2021 ob 12:09

Oni so bolj pametni od nas.  Mi se pa bockamo z butastimi starsi , ki nasprotujejo celo samotestiranju v soli. Mi smi res zahojeni balkanci.

In kaj je že enoletno testiranje otrok v Avstriji prineslo?

Torej po tvoje, glede na to, da pri njih otroke testirajo že celo leto, da PCT strogo kontrolirajo že vsaj pol leta… pri nas to kar oni sedaj uvajajo pride na vrsto drugo leto saj smo mi v šolo tiranijo prinesli ta teden PCT pa ta mesec….

Ali kako si naj razlagam tvoj komentar?

Pri nas ne bo tako, ker Janši ustreza vojno stanje, da lahko grozi, straši in tera svojo agendo. Jaz res ne verjamem da je komplet vlada tako nesposobna, da se v pol leta niso uskladili in naredili pravo stvar.

Zaključek … narod naj se pobije med sabo, oni bojo pa med tem lepo furali svoj biznis.

Škoda je edin to, da nekaterim ljudem ni potegnilo, da je cepivo rešitev. Da cepiti se ne pomeni podpirat mafijske vlade. Če bi bili precepljeni bi bila korona drugorazredna tema in bi se lahko pogovarjali o mafijski poslih naše vlade.

Podaljševanje agonije. Pri nas naj bi bilo decembra tega sranja konec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close