Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika obarvan palicni mesalnik

obarvan palicni mesalnik

Imam nov palicni mesalnik, ampak, ker je plasticen se mi je \e obarval pri miksanju korenja. Mogoce katera ve kako bi ga lahko ocistila. Bom zelo hvalezna za kaksen nasvet!

Poskusi zdrgniti s Cifom. Sama tako občasno čistim sokovnik, ki se tudi močno obarva od korenja in rdeče pese.

A t o m i c pads blazinice jeklene volne s specialnim detergentnim milom.

Poizkusi ga najprej malo očistiti z jedilnim oljem. Torej: olje, nato pa detergent.
S.

Če ne bo nič od zgoraj pomagalo, poizkusi še v varikino.

LP

Ali je res treba uporabiti tako huda čistilna sredstva?
Ali mora po vsaki uporabi izgledati kot nov?
Palični mešalnik je kuhinjski pripomoček in naj se vidi, da se ga uporablja.

Hvala vsem za odgovor, vendar se s tabo strinjam ljubljančanka. Čeprav bi vseeno imela rada lep palični, pa tako hudih čistil, kot jih navajajo punce ne bi gor dajala. Sem mislila, da bo imela katera kakšen “domač” recept z bolj naravnim sredstvom.

Jaz ga že dolgo uporabljam, za vse mogoče. Vedno ga takoj splaknem pod tekočo vodo in ni čisto nič obarvan.

A t o m i c razbarva in razmasti vse v kuhinji brez napora, posvetli že nekoliko potemnel jedilni pribor, kuhalno posodo, steklokeramično ploščo, jena posode, gospodinjske strojčke. hladilnik, štedilnik, police v omarah, delovne površine, pohištvo (ne leseno), notranjost pečice, topli pod, kljuke, kopalnico…brez raz. Uporabljam ga že, ko ga je bilo dobiti samo v tujini pod imenom AKO.

Palični mešalnik bo sam izgubil oranžno barvo, če ga boš uporabljala še za ostalo pasiranje. In ravno tako se bo ponovno obarval… jaz ne delam panike grede tega. Vedno ga sperem z detergentom in ful vode.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close