Oba Jelinčiča
Predvsem si sramota za svoje starše, TI!!!
Klemen je izobražen, zelo načitan svetovljanec. Njegova spolna usmerjenost je njegova svobodna izbira.
10000000 x raje imam za sina njega, kot pa tebe. pa te sploh ne poznam. Ampak si iz teh parih stavkov o sebi povedala vse, kar bi me utegnilo zanimati, da si ustvarim mnenje.
Prav nobenega vprašanja nisi postavila, le vprašaj si naredila na koncu stavka, ki je bolj kot ne tvoje razmišljanje.
Verjetno imaš sama s seboj probleme in jih sjkušaš skrit tako, da izpostavljaš druge ljudi, ki te pustijo totalno na miru. Najprej pičisti pred svojim pragom. Klemen je čisto ok in krepko se boš zamislila, če boš kdaj imela ga čast srečati in se z njim pogovarjati.
Tell me true, ja, bila sem kar enkaj časa z njim. Strokovna zadevščina in resnično ga lahko vikaš, ko ga bolje spoznaš. Ko boš ti doživela in naredila vse to, kar je on, se pa javi. Za začetek ga greš lahko poslušat 13. maja v Cankarjev dom. Če te seveda ni sram dihati istega zraka. Sramota, da take kvasiš. Tudi bolnih se raje izogibaj, da se ne nalezeš česa, jaz bi se vsekakor najbolj bala tebe. 😉
Srečno v življenju in verjemi, da se vse vrača.
Boeta je bil njegov sorodnik, mislim da dedek, živel je menda v Španiji. Klemen je raziskoval tudi svoje korenine in prišel do tega imena. Njegovo ime Klemen pa se sklanja Klemen, Klemena. Tako varianto zagovarja, čeprav vemo, da je tudi Klemen, Klemna prav. Ja, super fant je. Če vam gredo take usmerjenosti na jetra, pojdite stran. Pa stran od cerkve, pijancev, lenuhov, pa tipov ki se preganjajo z večimi ženskami ali obratno, tipicami, ki imajo več moških. A to je očitno v redu, le ta spolna usmerjenost je problematična. 😉
Glavo na dež, da opere nekatere. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.