Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oba Jelinčiča

Oba Jelinčiča

To sta ti hecna!

Klemen Boeta je znani peder in se vleče zdele za novi zakon; fotr pa nasprotuje.

Mi je prišlo na misel; Mogoče je pa Zmago tak čuden zaradi sina, ki mu dela sramoto?

Predvsem si sramota za svoje starše, TI!!!

Klemen je izobražen, zelo načitan svetovljanec. Njegova spolna usmerjenost je njegova svobodna izbira.

10000000 x raje imam za sina njega, kot pa tebe. pa te sploh ne poznam. Ampak si iz teh parih stavkov o sebi povedala vse, kar bi me utegnilo zanimati, da si ustvarim mnenje.

In kaj boš počela s sinom homoseksualcem? Še roko ima od dreka…

No comment:(

Če bi tebe napadla ena debela lezbijka bi imela tudi ti kakšen komentar. Takole mene sramotit, ko postavim neko aktualno vprašanje pa kaže predvsem na nekaj drugega glede tebe, padna.

bi rekel da bolj fotr dela sinu sramoto

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Tudi jaz bi rekel podobno v tem primeru.

Prav nobenega vprašanja nisi postavila, le vprašaj si naredila na koncu stavka, ki je bolj kot ne tvoje razmišljanje.

Verjetno imaš sama s seboj probleme in jih sjkušaš skrit tako, da izpostavljaš druge ljudi, ki te pustijo totalno na miru. Najprej pičisti pred svojim pragom. Klemen je čisto ok in krepko se boš zamislila, če boš kdaj imela ga čast srečati in se z njim pogovarjati.

In kdaj si imela čast biti z njim? Pri prevodu Korana?

Največ govorijo proti homoseksualcem tisti, ki pri sebi nimajo čisto razčiščeno, kaj so :)))

Mene tudi ne bi ravno veselilo, ce bi sin obesal svojo seksualnost na veliki zvon, prej bi se mi zamerilo na veliko!

Tell me true, ja, bila sem kar enkaj časa z njim. Strokovna zadevščina in resnično ga lahko vikaš, ko ga bolje spoznaš. Ko boš ti doživela in naredila vse to, kar je on, se pa javi. Za začetek ga greš lahko poslušat 13. maja v Cankarjev dom. Če te seveda ni sram dihati istega zraka. Sramota, da take kvasiš. Tudi bolnih se raje izogibaj, da se ne nalezeš česa, jaz bi se vsekakor najbolj bala tebe. 😉

Srečno v življenju in verjemi, da se vse vrača.

Ima inteligenca kaj zveze s spolno usmerjenostjo, da to tako poudarjate?

Meni je npr. MS gnil, pa če še še toliko ve in zna!

Mavrični, nikoli se ne strinjam s tabo, ampak s tem komentarjem si me pa navdušil:-))) Se strinjam!!!!!!

na, pa sem zajebal :)))))))

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

In kdo je MS?

Nima veze kako je usmerjen, glavno da ima svojega partnerja rad in je srečen z njim. To ni nobena sramota.

No, no, svojih mokrih sanj ti pa res ni treba deliti s celim MON-om, drgni si jo doma sama 🙂

Ko že tolk veste o vsem, sam Klemen se piše Boetu in ne Bueta- sam v vednost. Pa veselo šinfanje in prerekanje vam želim še naprej. Lahko noč

Mama je res bila Berta Bojetu, a Klemen se piše kar lepo Jelinčič Boeta. To ti že google pove.

Dobro jutro:)

kaj pa fali klemnu,prav simpaticen fant je

Boeta je bil njegov sorodnik, mislim da dedek, živel je menda v Španiji. Klemen je raziskoval tudi svoje korenine in prišel do tega imena. Njegovo ime Klemen pa se sklanja Klemen, Klemena. Tako varianto zagovarja, čeprav vemo, da je tudi Klemen, Klemna prav. Ja, super fant je. Če vam gredo take usmerjenosti na jetra, pojdite stran. Pa stran od cerkve, pijancev, lenuhov, pa tipov ki se preganjajo z večimi ženskami ali obratno, tipicami, ki imajo več moških. A to je očitno v redu, le ta spolna usmerjenost je problematična. 😉

Glavo na dež, da opere nekatere. 😉

Oh, ja, zaplankanost Slovenčkov je neizmerna!

Sploh pa, ko bi se vsi toliko brigali zase kot za druge …

Ne samo da je grd, je tudi peder. Sicer pa, katera bi marala grdega moškega? Tako mu ostanejo za fukat le še kosmate moške riti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close