Ob 14h se prvič vidita, ob 20h že fukata. Ah, filmi …
Nič čudnega, da ste babovje tako zmešane in pobezljane, če se futrate s takimi blesavimi filmi!
Koliko je filmov, kjer desc nekam pride, recimo v knjigarno ali galerijo, tam ga postreže bejba, ki jo prvič vidi, in ob osmih zvečer že fukata, po fuku pa že planirata pokojninsko shemo!
Zato pa ste take desperadorke, ker gledate tak bulšit in vse verjamete!
Popay npr, 04.12.2022 ob 08:53
film je iluzija ampak….
v času diskotek, se je glih v roku šestih, osmih ur to dogajalo.. prišel si ob 10, 11 zvečer v diskoteko… ob 5 tih zjutrej, če so te imeli bogovi radi in ženske seveda.. si bil že v pojstli s to žensko, ali v avtu na sprednjem ali zadnjem sedežu..
A boš kdaj nehal nakladat, bindek špinačojedni? Ni treba vsem vedet, o čem ti razmišljaš med drkanjem.
če ne bo citiralo za..
@halo popay
………………………………..
phu…,, jebi ga, kaj čes….., sem te čakal PAPAK……., ta komentar je namenjen samo tebi, žal ga bodo pač tud drugi videli, katerim se da to brat…
lej, res se mi ne da zaradi tebe dvigovat teme… in se spodjebavat s tabo brez veze. Jst sem pač napisal svoj komentar v tej temi od spoznavanja do sexa med moškim v šestih do osmih urah.., ker sem to doživel osebno in tudi kolegi s katerimi smo šli skupaj v diskoteke…
Dostikrat sem ti že napisal, da se lahko v živo srečava…, jst ti tud stroške prevoza plačam, če nisi iz Lj. ali ti men povej kje se dobiva, da tja pridem… Lepo ti bom dal navodila kako in kdaj…, vse na moje stroške, samo doma, ali kje drugje me čakej, tam kjer se dogovoriva… Seveda prej obvestim policijo, ker jst bom prišel golorok k tebi na obisk z dvignjenimi rokami, kar pa ne pomeni, da se predajam seveda.., ti pasji sin si pokvarjen in ti ni nič ni za zaupat (zato pač obvestilo policiji), da bi samo z golimo rokami prišel na tisto mesto…
Če te ponudbe nočeš sprejeti kot večkrat do zdej (predvidevam da si tist, ki me stalno napada pod xy niki), te lepo in kulturno prosim, da se ne oglašaš več na moje komentarje…, ali preprosto ODJEBEŠ, po domače..
TO NAREDIŠ PREPROSTO TAKO, DA JIH NE BEREŠ…, a bo ok.. Jst od nobenega ne zahtevam, da men kaj verjame kar napišem, to je čisto njegova osebna stvar in za to se mi tudi čist tako osebno jebe… pišem za svoje dušo iz moje doživete kilometrine v reali..
Pa ne pozabi, ga ni človeka na tem svetu, ki bi mene lahko psihično zjebal, še najmanj si pa ti primeren, ki se stalno brezveze zaletavaš v mene..
Popay npr, 04.12.2022 ob 09:54
če ne bo citiralo za..
@halo popay
………………………………..
phu…,, jebi ga, kaj čes….., sem te čakal PAPAK……., ta komentar je namenjen samo tebi, žal ga bodo pač tud drugi videli, katerim se da to brat…
lej, res se mi ne da zaradi tebe dvigovat teme… in se spodjebavat s tabo brez veze. Jst sem pač napisal svoj komentar v tej temi od spoznavanja do sexa med moškim v šestih do osmih urah.., ker sem to doživel osebno in tudi kolegi s katerimi smo šli skupaj v diskoteke…
Dostikrat sem ti že napisal, da se lahko v živo srečava…, jst ti tud stroške prevoza plačam, če nisi iz Lj. ali ti men povej kje se dobiva, da tja pridem… Lepo ti bom dal navodila kako in kdaj…, vse na moje stroške, samo doma, ali kje drugje me čakej, tam kjer se dogovoriva… Seveda prej obvestim policijo, ker jst bom prišel golorok k tebi na obisk z dvignjenimi rokami, kar pa ne pomeni, da se predajam seveda.., ti pasji sin si pokvarjen in ti ni nič ni za zaupat (zato pač obvestilo policiji), da bi samo z golimo rokami prišel na tisto mesto…
Če te ponudbe nočeš sprejeti kot večkrat do zdej (predvidevam da si tist, ki me stalno napada pod xy niki), te lepo in kulturno prosim, da se ne oglašaš več na moje komentarje…, ali preprosto ODJEBEŠ, po domače..
TO NAREDIŠ PREPROSTO TAKO, DA JIH NE BEREŠ…, a bo ok.. Jst od nobenega ne zahtevam, da men kaj verjame kar napišem, to je čisto njegova osebna stvar in za to se mi tudi čist tako osebno jebe… pišem za svoje dušo iz moje doživete kilometrine v reali..
Pa ne pozabi, ga ni človeka na tem svetu, ki bi mene lahko psihično zjebal, še najmanj si pa ti primeren, ki se stalno brezveze zaletavaš v mene..
Bi ti verjel, če ne bi napisal ob petih zjutraj. Vse punce smo v tistih časih zvozili bodisi domov ali pofukali nekje v grmovju že pred drugo uro ponoči. Največkrat kar kmalu po deseti uri zvečer. In ja. Takrat mladoletnost ni bila ovira. Je bila popolna svoboda za mlade.
Popej, mene si že tudi vabil na dvoboj. Koliko si jih že?? Si pomislil na to, da če bi prej obvestil policijo, da bi bil pred ciljem že v norišnici? In tisti k kateremu si bil namenjen sploh ne bi vedel za to. To že dolgo ni več juga in 2 miličnika na 5 tisoč prebivalcev. Še ni prišlo do tebe, da živimo v nekih popolnoma drugih časih??
Hahahah dobro tole, sem tudi sama doživela vse te lepe spomine diskotek, res je bilo tako ? lepi nepozabni časi in nikdar več tako … Super smo se imeli pa še mobitel nam ni ukazoval življenja …
Pusti drekača nepofukanega na miru ker itak da vsi vemo kdo je in kaj mu dogaja … Lep se mej in uživej ? škoda da te nisem prej poznala ? pa ne zaradi seksa ampak verjetno smo somišljeniki
Popay go go, 04.12.2022 ob 11:00
Hahahah dobro tole, sem tudi sama doživela vse te lepe spomine diskotek, res je bilo tako ? lepi nepozabni časi in nikdar več tako … Super smo se imeli pa še mobitel nam ni ukazoval življenja …
Pusti drekača nepofukanega na miru ker itak da vsi vemo kdo je in kaj mu dogaja … Lep se mej in uživej ? škoda da te nisem prej poznala ? pa ne zaradi seksa ampak verjetno smo somišljeniki
Si ga fasala katerikrat? Večina pičkic ga je. večkrat.?
@ Bindek
kako grmovje in fičo.., jebo te…., jst pišem o 20+, ne o 40 let nazaj… Jst sem tisto kar sem zapecal lepo kar seb domov odpeljal v pojstlo, rezen eno, ko sem jo vozil ob štirih zjutrej ene 30 km iz Lj., njej domov…, fičota sem imel pa samo ene tri mesece za v službo vozit, ko sem večji avto prodal, ker sem rabil denar, in ja, tudi v njemu se je z eno dogajalo, vse se da, če se hoče… Ko si ti imelo fičota sem se jst z reno5, stoenko, novim jugotom ali golfom vozil…
Pa še 1x, jst tukej ne pišem laži…, ker mi bi bilo to enostavno glupo, da bi pisal, kaj bi imel od tega…, ti me pa samo lepo preskoči pa bo mir v hiši, tako za tebe kot za mene, ker mene tvoj življenje niti malo ne briga in to kdaj si ga, če si ga na roke mečeš…
Popay npr, 04.12.2022 ob 11:26
@ Bindek
kako grmovje in fičo.., jebo te…., jst pišem o 20+, ne o 40 let nazaj… Jst sem tisto kar sem zapecal lepo kar seb domov odpeljal v pojstlo, rezen eno, ko sem jo vozil ob štirih zjutrej ene 30 km iz Lj., njej domov…, fičota sem imel pa samo ene tri mesece za v službo vozit, ko sem večji avto prodal, ker sem rabil denar, in ja, tudi v njemu se je z eno dogajalo, vse se da, če se hoče… Ko si ti imelo fičota sem se jst z reno5, stoenko, novim jugotom ali golfom vozil…
Pa še 1x, jst tukej ne pišem laži…, ker mi bi bilo to enostavno glupo, da bi pisal, kaj bi imel od tega…, ti me pa samo lepo preskoči pa bo mir v hiši, tako za tebe kot za mene, ker mene tvoj življenje niti malo ne briga in to kdaj si ga, če si ga na roke mečeš…
Oprosti, ampak 20 let nazaj pa ni bilo več nobenih diskačev. Takrat sem ze jaz imel otroke nekaj let stare.? Tako da si se ti nekaj zafleštral. Diskači so bili v 80. Takrat smo ga pa res žgal v popolni svobodi. Ne kot danes, ko so vsi mladi pripeti na štrikcu in mamice atki določajo izhode in hodijo po svoje sončke še po polnoletnosti.
uhhh, se moreem še 1x oglasit..
@Popaj go go
hvala… ampak vseeno, nimam dokazov da je on, mislim, da more bit ene par modelov, ki me vsa leta napadajo, recimo pet.. od oka.. ampak jebi ga, glupo je, da recimo rečem, da je stoposto on.. Jst se zavedam, da sem lahko marsikomu zoprn in to je enostavno rešit, preskočiš in ne bereš določenega avtorja., tako jst delam..
………………………………
@Bindek-papak..
Ajde probejva, pa bova videla, če me bodo v norišnico odpeljali, to temo natisnem na tiskalnik, ga imam pod mizo, po možnosti kakšnemu računalniškemu friku plačam, da najde še druge teme in dokumentacijo tvojih napadov, ali tebi podobnih odnesem na policijo.., tvoj napad v tej temi ne bo brisan…, ko bom prišel na policijo, bom rekel, da bi rad prijavil dogodek za eno uro, ponavlajm za eno uro…., na določenem kraju, srečanje dveh oseb, pripravljen sem plačat tudi rešilce, gasilce, policijo in redarje, sm da razčistim s tabo. Vem, kako gre, ko so mi ukradli kolesa…, prideš tja in moreš vse podatke dat, policist more pa vse zapisovat, ali snemat, pač zdej ne vem kako imajo…., krele, vsak dogodek je zabeležen pri njih… Jst dam svoje podatke, ti pa svoje men, če je vsaj malo iskrenosti v tej tvoji pokvarjeni naturi, in jih jst njim posredujem.. Tud odvetnika sem pripravljen plačat.. Seveda jim bi povedal, da se hočem samo pomenit na štiri oči s tabo.. z obema rokama na mizi zaradi teh bolanih napadov, ki jih počneš v virtuali.., no in prvi govor bi imel jst…, to je pogoj, pokazal ti bi osebno izkaznico in povedal kdo sem in kaj sem in seveda kaj delam v življenju…, pol gremo pa dalje in je vse odvisno od tvoje reakacije kaj bi naredil…, jst bi samo čakal… da zamahneš, ali bi dvignil glas recimo, če se ne znaš normalno pogovarjat….
Avtorju teme se opravičujem za to štalo s tem jebenim papkom…
fak… morem, druge ni…, čeprav nisem več mislill..
Papak.. razumeš kaj je 20+ let nazaj, to je lahko tudi 30 let nazaj in takrat je bil še babilon, eldorado v lj… Po tem so bili pa lokali z muziko ki so bili praktično isti kot diskači.. Od diskotekah ti pa ne bi, ker bi pol preveč povedal o sebi kam sem hodil.. To je v to v tej temi od mene…, krele…
jst sem že odprl temo posebej za tebe, ene tri če se ne motim…, zdej jo dej ti, če hočeš, da se samo midva pogovarjava in tudi dogovoriva za tisto kar sem opisal v prejšnem komentarju.. O mene je dosti v tej temi, čeprav bo verejtno spet kakšna provokacija, ko bom oddal komentar…..
Popay npr, 04.12.2022 ob 12:12
fak… morem, druge ni…, čeprav nisem več mislill..
Papak.. razumeš kaj je 20+ let nazaj, to je lahko tudi 30 let nazaj in takrat je bil še babilon, eldorado v lj… Po tem so bili pa lokali z muziko ki so bili praktično isti kot diskači.. Od diskotekah ti pa ne bi, ker bi pol preveč povedal o sebi kam sem hodil.. To je v to v tej temi od mene…, krele…
jst sem že odprl temo posebej za tebe, ene tri če se ne motim…, zdej jo dej ti, če hočeš, da se samo midva pogovarjava in tudi dogovoriva za tisto kar sem opisal v prejšnem komentarju.. O mene je dosti v tej temi, čeprav bo verejtno spet kakšna provokacija, ko bom oddal komentar…..
Nima smisla pezdec. 20 let nazaj ni bilo diskacev. Ti si pisal da si jih ob 5. zjutraj vozil iz diskačev. Naprej te tele blesavo primitivno sploh več ne berem.
Forum je zaprt za komentiranje.