Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ob 10 uri Celjski park

Ob 10 uri Celjski park

Pokažem ti pičko

Odgovor na objavo uporabnika
Briiina, 28.07.2025 ob 06:51

Pokažem ti pičko

Žal sem dopoldan v službi. Da ne boš spet rekla, da sem imel priložnost, pa je nisem izkoristil.

Pišiva si na mail…

Bumbar

Kako izgledaš oz kako si oblečena?

Lojz522, 28.07.2025 ob 06:56

Žal sem dopoldan v službi. Da ne boš spet rekla, da sem imel priložnost, pa je nisem izkoristil.

Pišiva si na mail…

Ne se sekirat in si prihrani čas, ker nateguje. Včeraj ni prišla v park niti danes. Vprašanje če je sploh ona

Pametnjakovič……

Briiina, 28.07.2025 ob 11:27

Pametnjakovič……

Men se tud dozdeva da je to en gej, al pa star dec. Kera normalna ženska bi napisala: “Pridi da ti pokažem pičko”.

Miško736, 28.07.2025 ob 11:57

Men se tud dozdeva da je to en gej, al pa star dec. Kera normalna ženska bi napisala: “Pridi da ti pokažem pičko”.

Res je. Mi je pisal na mail. To je oni stari debeli, zanemarjeni pijanček iz prdekane. Tisti ko vas je nategoval in kasiral za najem neobstoječe sobe z žensko za katero se je on izdajal. Še vedno smeti na tem forumu in iz ozadja z desetinami različnih nickov zajebava. Uporablja pa vedno enake fore. Verjetno bo v naslednjem postu uporabil moj nick in me poskušal očrnit. Očitno je, da je umsko precej omejen, zato ga sotrpini izkoriščajo. Vedno je on lokomotiva in vedno on vleče…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close