Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O smrti svoje partnerice po cepljenju

O smrti svoje partnerice po cepljenju

Le koliko jih je še, ki niso javno spregovorili… (https://stop-laznivim-medijem.org/mladen-letnik-o-smrti-svoje-partnerice-po-cepljenju-proti-c19/ )

Meni se zdis ti bolj laznivo usmerjen.    Vsaki neumnosti res ni treba verjeti.  Imamo uradno preverjene medije ; prizgi kdaj TV, in poglej,  kaj so prave novice.

Res žalostno, da mediji molčijo o posledicah. Raziskovalni novinarji, kje ste???

Odgovor na objavo uporabnika
Ornela, 18.11.2021 ob 17:50

Meni se zdis ti bolj laznivo usmerjen.    Vsaki neumnosti res ni treba verjeti.  Imamo uradno preverjene medije ; prizgi kdaj TV, in poglej,  kaj so prave novice.

ste sploh poslušali kaj je povedal mož umrle soproge ???

Ste poslusali soproge tistih anticepilcev, ki so umrli od kovida ?      Ti vas pa ne zanimajo ?   Takih vsak dan za en razred.

No ja, mojo ženo in še marsikoga drugega so cepili z Astra Zeneco. Mene z Johnsonom. Oba malo nad 40 let. In ne jaz ne žena nisva imela izbire cepiva (to je bilo spomladi, preden so dovolili izbiro). Ne vem, zakaj je ta možakar mnenja, da je ne bi smeli cepiti, ker je bila mlajša od 50 let. Takrat je bilo cepivo odobreno in so ga pač dali vsakemu v prednostnih seznamih. Glede opozoril na stranske učinke, ipd., tega pa res niso delali. Bila je vrsta čakajočih še ven na ulico in so nas špikali en za drugim, brez kakšnih globokih debat.

ti debil zagamani, ljubitelj laznih novic

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 18.11.2021 ob 18:12

ti debil zagamani, ljubitelj laznih novic

Potem pa poglej tole: (https://www.rtl.hr/vijesti-hr/korona/4127268/glumica-nakon-cijepljenja-astrazenecom-dobila-mozdani-i-jedva-prezivjela-izrezali-su-joj-dio-lubanje-ponovno-uci-hodati-i-govoriti/?utm_source=vijestiFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR1BQELaaPdP3hWhwVXjKztgRzVqlASKaY9No24IhrNZ4BO7jc1Txn6E2a8 )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close