Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O nečem se moramo pogovoriti glede sedežnih garnitur

O nečem se moramo pogovoriti glede sedežnih garnitur

Spet sedim in bentim nad sedežno garnituro. Imam jo že par let in ne rečem, na pogled izgleda vrhunsko, materiali kvalitetni, ampak … ZAKAJ je danes sedalni del na skoraj vseh garniturah tako globok, da ti v sedečem položaju do naslona zmanjka par deset centimetrov? Grozljivo neudobno!!! Ob nakupu sem sam sebe prepričal, da bo že nekako, ampak povem vam, nikoli več ne storim enake napake!

A vidiš, celo življenje delamo napake in se na njih učimo. Naj ti bo to šola za naprej, zamenjaj udobno sedežno, pojdi k mizarju in naj ti naredi navadno leseno klop, kakršno so v starih časih imeli za pečjo, gor pa postavi pouštre napolnjene s slamo, sigurno boš zadovoljen z udobnostjo in domačnostjo ter pridihom starih časov.

Delajo tudi takšne na katerih lahko naslon premikaš. Lahko je globoka, lahko ne :). Da boš vedel za drugič. Tiste ki so samo globoke so namenjene ležanju, ne sedenju. Razen če maš dva metra in pol 😀

Iste tezave sem imela jaz. Kamorkoli sem prisla na obisk, so imeli take blesave kavce. Nemogoce sedet. Ko smo doma menjali, sem morala preiskat veliko trgovin, da sem nasla prierno za sedenje. Je pa zato za lezat neudobna. Itak pa-kavc pred tv ni namenjen lezanju

Na večini kavčov je težko sedeti. eni sploh nimajo stranskih naslonjal, če sediš v sredini je sploh neudobno. Nimaš kam rok odložiti 🙂

Zdaj imam tak kavč, kjer se naslona za roko in glavo premikata z višino osebe.

Seveda se leži na kavču:) Pol leži:) Najboljši položaj za gledanje tvja:)

Odgovor na objavo uporabnika
grumpy, 29.08.2025 ob 00:41

Spet sedim in bentim nad sedežno garnituro. Imam jo že par let in ne rečem, na pogled izgleda vrhunsko, materiali kvalitetni, ampak … ZAKAJ je danes sedalni del na skoraj vseh garniturah tako globok, da ti v sedečem položaju do naslona zmanjka par deset centimetrov? Grozljivo neudobno!!! Ob nakupu sem sam sebe prepričal, da bo že nekako, ampak povem vam, nikoli več ne storim enake napake!

a je siva? ker zlovenčki še samo sivo kupujete

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close