Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O moj bog

O moj bog

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ce-hoces-preveriti-moj-pct-mi-povej-ali-imas-kaksno-spolno-prenosljivo-bolezen/

Mene je sram, da sem Slovenka. Da ni mogel nihče te pritlehne primitivke oklofuta in ji zapret umazani g..ec.

?

Ja verjamem samo mislim da ta ni slovenka.

Avtorica vprašam te: 🙂

Ali uporabljaš kontracepcijo?

Koliko splavov si imela?

Rada hitro nastaviš?… roko mislim

Čisto prav mu je povedala. Ta fašistični teror, ki temelji na janšističnih fašističnih pravilih, za katere je že ustavno sodišče dokazalo, da huje kršijo zakone ter ustavo, je potrebno čimprej ustaviti.

Teror se izvaja samo zato, ker so ljudje preveč hlapčevski in se prostovoljno odpovedujejo pravni državi ter ustavi.

je že čas, da se začne obračunavati s to golaznijo. Lep primer imamo bencinskega  servisa Nemčije. Ti ljudje, ki posiljujejo stranke, so sprejeli ta pravila. Zakaj jim je tako težko, še sprejet posledice. Gospa, je imela popolnoma prav, ko ga vprašala po teh zadevah. Action- reaction law.

Odgovor na objavo uporabnika
Robi567, 27.09.2021 ob 13:13

Čisto prav mu je povedala. Ta fašistični teror, ki temelji na janšističnih fašističnih pravilih, za katere je že ustavno sodišče dokazalo, da huje kršijo zakone ter ustavo, je potrebno čimprej ustaviti.

Teror se izvaja samo zato, ker so ljudje preveč hlapčevski in se prostovoljno odpovedujejo pravni državi ter ustavi.

Pojdite se cepit, morda bo agresija kaj popustila.

Kdo je tako neumen da hodi tja na to doloceno mesto.? Kazete kode kot da ste izdelek v trgovini, ne pa clovek. Moras bit totalno nor. Ce bi rekli, da skinete gace in rit pokazete, bi tud.? :)))

S tabo bojo delali tako kot jim bos dovolil. Sploh ne vem zakaj je sla tja, mogoce izzivat.? Pametni ne trosimo tam kjer nas imajo za izdelek s prilepljeno kodo.

ja lahko je na enega prestrašenega študentka svoj gnev bruhat.

A si upa na pokončno mogočno osebo?

Sram me je da sem Slovenka, 27.09.2021 ob 12:57

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ce-hoces-preveriti-moj-pct-mi-povej-ali-imas-kaksno-spolno-prenosljivo-bolezen/

Mene je sram, da sem Slovenka. Da ni mogel nihče te pritlehne primitivke oklofuta in ji zapret umazani g..ec.

nisem poslušala vsega – ampak samo začetek – in ko sem videla, da se gospodič noče predstavit, sem končala

bodimo natančni – če nekdo od tebe zahteva osebne podatke – se je dolžan legitimirati in predstaviti – to se je dolžan,da vemo kdo je… tako kot se je policaj, inšpektor, itd dolžan legitimirati in nam povedati kdo je tako se je tudi ta mladenič. Pika.

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 13:18

ja lahko je na enega prestrašenega študentka svoj gnev bruhat.

A si upa na pokončno mogočno osebo?

Misliš na študentovo mamo?

Zakaj pa zahteva sploh PCT če je bilo, kok, dva, tri dni nazaj spet rečno, da za tankanje goriva in plačilo tega ni potreben PCT. Kaj je zdej vsaka črpalka postala svoja država?

pravilno, 27.09.2021 ob 13:15

je že čas, da se začne obračunavati s to golaznijo. Lep primer imamo bencinskega  servisa Nemčije. Ti ljudje, ki posiljujejo stranke, so sprejeli ta pravila. Zakaj jim je tako težko, še sprejet posledice. Gospa, je imela popolnoma prav, ko ga vprašala po teh zadevah. Action- reaction law.

Pozabila ga je ustrelit.

Res so vas daleč pripeljali razni obupanci kot so Popay, Darwin, Replika, Je nulla, Trohica in podobni:-(

pa dodajmo še absurd – da človek z masko pod nosom od ljudi zahteva spoštovanje pogojev pct…

a se lahko nehamo norčevat iz ljudi – ker to je višek zahebavanja in  vrhunsko nespoštljivo in dejansko izgleda kot znašanje iz moči položaja nad podrejenimi…

torej tako to izpade ” mene so postaavili tukaj na ta položaj, da vas preverjam, jaz lahko delam karkoli, ne spoštujem ukrepov, vas bom pa gnjavil prav za ukrepe – ker smem, ker sem na taki poziciji…” lepo vas prosim no, dovolj nespoštljivosti do ljudi, ker to to je… kakšni ukrepi no, če jih sam ne spoštuje

Kako je jadan pogledal v tla ko ga je uprasala ce ga je sinoci dal na topl. Mislim da ni?. Sej js tud ne?.

Vi ki ste bolj tako??… Jst bi si na rit tetoviral ta QR. Pa ko bi rekel… Eto ti?.

Meni je tudi padlo v oci to za masko.

Ooh.. kok je takih, ki se s to kodo prav pavijo. Ceu vikend smo skakali okol, nikjer problemov, teženja, uživali v okolju prijaznih ljudi.. opazla pa sm, da jih je velik tk zagretih za ta PCT, ko da jim je to daleč največji dosežek v lajfu, marljivo, pridno, zagnano pripravijo listke in osebne in tako, pol pa ko kdo kr zamahne z roko, sj ql sj ql.. so skor užaljeni, kk ohlapn vrh so doživeli.. ?? se pa strinjam z @Zartrose gospa je povedala prav, a napačnem naslovu, sploh res študentu… kr neki. Študentje so tk že… Eh.. brezveze.. sama obsojanja in pričakovanja letijo na to grupo, znajdi se, delaj kaj, ne delaj to, poslušaj tist.. jojmene. 10let nazaj smo pa žurali, se parčkali, kadili, malo delali in počivali na predavanjih?  skratka ni blo vse sam napeto in tako omejeno.

Ma da ste tako ubrisani, da se pustite ponizevat. So se druge pumpe, kjer te nihce nic ne vprasa, so pumpe kjer natocis in placas brez stika. Ostali izdelki- vse se da narocit na netu iz tujine in od izbranih ponudnikov pri nas. Cista eleganca brez kancka ponizanja. Ko pripelje robo, s pritiskom na gumb odpres ograjo, zapelje na dvorisce in odlozi pakete brez da te karkoli sprasuje ali ti njega. Kaj je sploh delala na pumpi .? S studentom se je kregala.?  Najbolj jih bo udarilo, ce ne bo kesa, vse ostalo je njim nepomembno, zastonj se hodite kregat.

pravilno?, 27.09.2021 ob 13:21

Pozabila ga je ustrelit.

Res so vas daleč pripeljali razni obupanci kot so Popay, Darwin, Replika, Je nulla, Trohica in podobni:-(

sorry, srči, ti takole povem, te, ki sijih naštel, se mi milo fučka za njih. Tako mišljenje, je popolnoma normalno, zdravo razumsko pred vsem pravilno. Zakaj, ker s tem terorjem, ki ga je ustvarila globalna politika, s to iluzijo imenovano covid-19. Verjemi, se bo samo še stopnjevalo nasilje, v vseh smereh, segmentih družbenega življenja. Verjemi, da nagon po preživetju, se požvižga na civilizacijske norme. Ni ti treba verjeti meni, verjemi zgodovini. Hočeš, nočeš. Mi smo dosegli vrh samouničenja, čas je, za naš kolaps, ki bo predvsem trd, boleč s streznitvijo.

kokoši, 27.09.2021 ob 13:20

Misliš na študentovo mamo?

ne, ker če bi bila njegova mama pokončna mogočna oseba, se tale fant ne bi takole na nek način ustrašil tele stare babe, ki ga je napadla. napast bi morala vodilne torej tiste, ki so ta blesav pogoj postavili, ne zaposlenega, ki po navodilu nadrejenega mora preverit pogoj.

če bi name lajala, bi že videla kaj se pravi pokončno mogočno osebo met pred sabo. pa čeprav le z 56 kilcami hehehehe…

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 13:46

ne, ker če bi bila njegova mama pokončna mogočna oseba, se tale fant ne bi takole na nek način ustrašil tele stare babe, ki ga je napadla. napast bi morala vodilne torej tiste, ki so ta blesav pogoj postavili, ne zaposlenega, ki po navodilu nadrejenega mora preverit pogoj.

če bi name lajala, bi že videla kaj se pravi pokončno mogočno osebo met pred sabo. pa čeprav le z 56 kilcami hehehehe…

zartrose… sam je kriv tudi, ker je tako delo sprejel… nadrejeni nima pravice zaposlenemu odrejati nezakonitega dela…

ta pa niti zaposlen ni – in je sam izbral to delo na študentu… tako da neka uboga nič kriva ovčka ni, ki ne bi vedel kaj bo delal… če ima človek neke lastne vrednote in se za nekaj zavzema – in če mu je mar ustava in zakonodaja in spoštovanje demokracije – potem pač takega dela ne sprejme…

jaz sem kot zaposlena ze rekla NE NAVODILU DIREKTORICE, KER SEM VEDELA,DA MI NALAGA NEKAJ, KAR JE HUDO V NASPROTJU Z MOJIMI DOLŽNOSTMI IN POTEM BI KRIVDO ITAK VALILA NAME…

s tem kar se dogaja so zaposleni v prekršku napram ljudem – če bo to spoznano za nezakonito se lahko nadejajo tožb, tudi osebnih…  ne gre to tako… ljudje morajo tudi sami vedeti kje so njihove pravice in dolžnosti…

elegantno je vprašati za pct – ne zahtevati pa vpogleda… in zadostiš vsem in je mir… to je za zaposlene – če bi mi kdo kaj težil od nadrejenih mu povem,da nimam zakonskih pristojnosti za vpogledovanje v osebne podatke in mi zato tega tudi ne morejo naložiti… odlok pa spoštujem, ker sem preverila ali imajo pct z vprašanjem – za resničnost tega pa odgovarja vsak posameznik sam. To je za zaposlene, da se lahko elegantno ognejo tem neustavnim norijam vlade in tako ohranijo spoštovanje do strank.

študentov, ki pa sprejmejo taka delovna mesta sami – po lastni izbiri – oprosti – se mi sploh ne smilijo… ker kažejo s tem meni sami lastne vrednote, ki očitno niso nekje visoko na mestu… in nas potlej lahko skrbi za družbo, kam bomo prišli s tako mladino.

zagotovo pa je,da so se dolžni najmanj predstaviti s polnim imenom in priimkom in najprej sami spoštovati ukrepe, če to zahtevajo od strank.

Kaj drugega kot takole slaboumno nakladanje tako ali tako ni bilo za pričakovati od rednih “dopisnikov” mon-a. Kor prvo, tole ubogo dete verjetno še dijak, najbrž še študent ne, bi moral imeti jasna navodila, kako ravnati v primeru, ki se je zgodil. Torej, če bi jako pogumna goska, pardon gospa, ves svoj gnev izlajala na vodstvo pumpe ali še bolje še višje, recimo bi še šlo. Saj so nadrejeni tegale ubožčka verjetno enako primitivni kot ona in bi se dobro ujeli. Ptice iste jate pač letajo skupaj, ali pa svoje k svojim, če vam je ljubše.  Ne samo ona nima tega poguma. Prostaško in sadistično se izživlja nad verjetno komaj polnoletnim revežem, ki mora delat, da se lahko šola. Tej dami tega očitni ni bilo potrebno, so ji vse stlačili v pritlehno rit, zato pa se lahko tako obnaša, ker ji nihče nikoli ni stopil na rep ali jezik, da ne bo hude krvi. Še hujša je tista, ki reveža pošilja beračit. Verjetno je to edino kar tudi sama obvlada. Ne strinjam se z ukrepi, vsaj ne na tak način vpeljanimi kot so sedaj. Mladenič bi se res moral predstaviti ali še bolje, leno zanikrno vodstvo, bi mu moralo natisniti priponko s podatki, ki jih stranka mora videti. Ime priimek, status na delovnem mestu, in čisto nič več. Tako, da so v prekršku, ker tega niso naredili. Dalje, maska pod nosom je napaka, pa če jo je še tako težko nositi. Spet, kje je bil njegov nadrejeni. Vso ostalo pa je gospa povedala sama. Ne o ukrepih, pač pa o sebi. In ja, damica je žal Slovenka, ker vem za koga gre.

nesr, 27.09.2021 ob 13:59

zartrose… sam je kriv tudi, ker je tako delo sprejel… nadrejeni nima pravice zaposlenemu odrejati nezakonitega dela…

ta pa niti zaposlen ni – in je sam izbral to delo na študentu… tako da neka uboga nič kriva ovčka ni, ki ne bi vedel kaj bo delal… če ima človek neke lastne vrednote in se za nekaj zavzema – in če mu je mar ustava in zakonodaja in spoštovanje demokracije – potem pač takega dela ne sprejme…

jaz sem kot zaposlena ze rekla NE NAVODILU DIREKTORICE, KER SEM VEDELA,DA MI NALAGA NEKAJ, KAR JE HUDO V NASPROTJU Z MOJIMI DOLŽNOSTMI IN POTEM BI KRIVDO ITAK VALILA NAME…

s tem kar se dogaja so zaposleni v prekršku napram ljudem – če bo to spoznano za nezakonito se lahko nadejajo tožb, tudi osebnih…  ne gre to tako… ljudje morajo tudi sami vedeti kje so njihove pravice in dolžnosti…

elegantno je vprašati za pct – ne zahtevati pa vpogleda… in zadostiš vsem in je mir… to je za zaposlene – če bi mi kdo kaj težil od nadrejenih mu povem,da nimam zakonskih pristojnosti za vpogledovanje v osebne podatke in mi zato tega tudi ne morejo naložiti… odlok pa spoštujem, ker sem preverila ali imajo pct z vprašanjem – za resničnost tega pa odgovarja vsak posameznik sam. To je za zaposlene, da se lahko elegantno ognejo tem neustavnim norijam vlade in tako ohranijo spoštovanje do strank.

študentov, ki pa sprejmejo taka delovna mesta sami – po lastni izbiri – oprosti – se mi sploh ne smilijo… ker kažejo s tem meni sami lastne vrednote, ki očitno niso nekje visoko na mestu… in nas potlej lahko skrbi za družbo, kam bomo prišli s tako mladino.

zagotovo pa je,da so se dolžni najmanj predstaviti s polnim imenom in priimkom in najprej sami spoštovati ukrepe, če to zahtevajo od strank.

Vsi vemo, da smo trenutno zelo okradeni naše svobode, da nam preostane le izbira.

pa saj nonsop tule gor klatijo s temi izbirami-naj se jih potem držijo.

Ali pa ne kupujejo tam-tudi jaz ne, ker se tega sranja ne grem.

In če se ženska znaša nad enim študentom, ni študent prav nič kriv.

Ona nima jajc se komu drugemu zoprstavit.

Ko meni kdo pride našpičen zaradi reklamacije, ga hitro postavim na svoje mesto (nima on men kaj težit, nisem jaz njegov problem, ampak rešitev-če jo noče naj samo spoka stran, na mene se znašal ne bo), pol mi pa skor podplate liže. ma fuj ej.

Sram me je da sem Slovenka, 27.09.2021 ob 15:26

Kaj drugega kot takole slaboumno nakladanje tako ali tako ni bilo za pričakovati od rednih “dopisnikov” mon-a. Kor prvo, tole ubogo dete verjetno še dijak, najbrž še študent ne, bi moral imeti jasna navodila, kako ravnati v primeru, ki se je zgodil. Torej, če bi jako pogumna goska, pardon gospa, ves svoj gnev izlajala na vodstvo pumpe ali še bolje še višje, recimo bi še šlo. Saj so nadrejeni tegale ubožčka verjetno enako primitivni kot ona in bi se dobro ujeli. Ptice iste jate pač letajo skupaj, ali pa svoje k svojim, če vam je ljubše.  Ne samo ona nima tega poguma. Prostaško in sadistično se izživlja nad verjetno komaj polnoletnim revežem, ki mora delat, da se lahko šola. Tej dami tega očitni ni bilo potrebno, so ji vse stlačili v pritlehno rit, zato pa se lahko tako obnaša, ker ji nihče nikoli ni stopil na rep ali jezik, da ne bo hude krvi. Še hujša je tista, ki reveža pošilja beračit. Verjetno je to edino kar tudi sama obvlada. Ne strinjam se z ukrepi, vsaj ne na tak način vpeljanimi kot so sedaj. Mladenič bi se res moral predstaviti ali še bolje, leno zanikrno vodstvo, bi mu moralo natisniti priponko s podatki, ki jih stranka mora videti. Ime priimek, status na delovnem mestu, in čisto nič več. Tako, da so v prekršku, ker tega niso naredili. Dalje, maska pod nosom je napaka, pa če jo je še tako težko nositi. Spet, kje je bil njegov nadrejeni. Vso ostalo pa je gospa povedala sama. Ne o ukrepih, pač pa o sebi. In ja, damica je žal Slovenka, ker vem za koga gre.

Kako lahko dijaka/študenta zmerjaš, da je reven in da naj gre beračit? Bolano. Se strinjam s tabo.

Škoda da nimate takšni, ki ji tukaj ploskate, prav glede cepiv. Res vas ne bi bilo škoda ?

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 15:45

Vsi vemo, da smo trenutno zelo okradeni naše svobode, da nam preostane le izbira.

pa saj nonsop tule gor klatijo s temi izbirami-naj se jih potem držijo.

Ali pa ne kupujejo tam-tudi jaz ne, ker se tega sranja ne grem.

In če se ženska znaša nad enim študentom, ni študent prav nič kriv.

Ona nima jajc se komu drugemu zoprstavit.

Ko meni kdo pride našpičen zaradi reklamacije, ga hitro postavim na svoje mesto (nima on men kaj težit, nisem jaz njegov problem, ampak rešitev-če jo noče naj samo spoka stran, na mene se znašal ne bo), pol mi pa skor podplate liže. ma fuj ej.

študent je kriv toliko,da je to delovno mesto si izbral… s tem je pokazal tudi svoje vrednote… če bi jih imel lahko svoje nestrinjanje z nezakonitimi odloki pokaže najmanj tako,da takega del. mesta, ki je nastalo prav zaradi teh neustavnih odlokov – ne vzame…

drugo so ljudje, ki so že bili prej zaposleni in so jim zdaj vsilili neko preverjanje – za tiste predlagam zgornji elegant izhod…

ta študent, ki pa je vzel tole delovno mesto pa je sam s sojo odločitvijo, da gre to početi pokazal,da porpira in pripomore k neustavnim ravnanjem vlade – oprosti… zakaj pa si ni izbral recimo pometanja cest, alipa dela za trakom, ali pa kaj podobnega… s tega vidika zame ni prav nič ubogi… to so že napol odrasli ljudje in morajo imeti za svoje delo tudi neke odgovornosti – sami so sprejeli odločitev da gredo delati nekaj, kar je nastalo zaradi neustavnih ravnanj oblasti… jaz takega dela nikoli ne bi sprejela.

da ne bomo govorili o njegovi neodgovornosti –

policaji letijo iz šihta, če bi se oni z mobilcem v roki vozili in ogrožali narod, medtem ko bi tebe hkrati  za isto stvar ustavljali…

razumeš tak absurd… ki je izjmno hud še posebej v tem primeru ko on iz te pozicije zahteva vpogled v naše zasebne podatke in nam omejuje gibanje svobodo, sam pa ne spoštuje ukrepov.

Ni nobeno ubogo dete, ampak samo še en člen v tej norosti, ki pomaga prakticirati vse te nezakonite in neustavne odloke.  Tudi ta študent je bil v šoli deležen poučevanja okrog ustave, diskriminacije ter človekovih pravic.  Vsi vemo, kako so otroci polni znanja in upora, ko je treba našteti svoje pravice ali pa ko se jim kršijo.

In zato je tudi prav, da se mu preko takšnih lekcij obnovi njegovo znanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close