Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek o čemu sanjate moški….

o čemu sanjate moški….

Afna.Potem je tvoj čuden da je skoz tiho in da si ti enostavno njemu dovolj…Sumljivo,se ti ne zdi…no,zbudi se…

Jah pac njen nima te fantazije..jaz sm tud mislila da vsi tipi radi gledajo striptiz pa poznam enga k mu je to totalno brezveze in tud k se je znajdu na striptizu ga sploh ni zanimal. Mislila sm tud da majo vsi tipi fantazijo da bi analno..pa tud to poznam tipa k bi to rada njegova bejba njemu pa pac ni do tega.

Simpl in zelo redko kdo teh sanj tudi še ni realiziral 😉

Pol sva pa oba čudna, kajti jaz tud ne gledam za moškimi, da bi šla na strptis me tud ne zanima. Saj se svet (in ljudje) res tako vrti, da je normalno če imaš lučka-lubico, če nisi zadovoljen s sexom brez pripomočkov, sprobavaš v troje … Ampak, če si zadovoljen s sexom z enim partnerjem in ne gledaš za drugimo, je pa čuden a kaj?
Mogoče je pa kaj na tem da sem desetletje mlajš od njega, torej bom zanj vedno mlada.

Žan….po čem to sklepaš?

In psi,ki lajajo ne grizejo veliko…..ti pa vsekakor preveč lajaš, a ne!!!!

Poljub je kralj dotikov

In kolikor te berem si strašen j…….v resnici………oooooooo Žan. Žan

🙂

Poljub je kralj dotikov

hehe..afna..sej nočem modrovat…

…ampak tako dosledno, popolnoma in izključno se je moj bivši obnašal deset let…….potem mu je v zadnjih dveh letih zbilo vse za nazaj…

zato ti bom rekla, uživaj dokler se vidiš u njegovih očeh……to so lepi občutki, če se jih polno zavedaš in ceniš še bolj……

seveda ni pravilo…..tvoj lahko da bo zdržal do konca:)))

lp maxi

No,noo Tarantela,kje pa je tvoj bonton,noo?Kako so te pa starši vzgojili,noo?Rada se ponujaš moškim,vulgarno govoriš,ja Tarantela brž v knjižnico po knjigo o lepem bontonu in načinom izražanja in komunikacije,pa jo preberi.

ma mi dvigne pristisk…tako lapanje….čeprav si ti deklica še najmanj kriva …sej ne morš vedet kaj govoriš…ja ja bog odpusti ji…:)))

Preden se naslednjič razpišeš da vidva vesta kaj hočeta………..počakaj do 30.roj.dne…vsaj do 30.-etega………sej vem, sej vem da ti veš…sam verjem da jaz vem več:)))

lp maxi

Če bi bila z menoj bi drugače govorila,sem prepričan.

Pa saj mi je jasno, da ni nobenga zagotovila, sam zdaj je tko. Je pa res, da sem ga spoznala pri njegovih 27, tko da je dal že skoz kar nekaj žensk, za kratek in malo daljši čas. Zdaj bi pa lohk naslednjih 50 let ob meni bil, kaj ne?? ha-ha

Pa saj je on bliže 40tim kot 30 tim. Sorry, če nama laufa tko, da sva si drug drugemu dovolj.

Eh Afna, ne sekiraj se, nekateri pač ne morejo doumeti, da niso vsi moški glih in, da je nekomu dovolj njegova ženska. Jaz tudi mojega ne zamenjam.

mal si nestrpna afna:))…zgornji odgovor je bil namenjen “kreni”…

lp maxi

…pri meni trajajo dlje in se zato tudi kdaj uresničijo… 🙂

No,no Žan….kje pa si vse to prebral?Zanimivo,da jaz nisem nikjer prebrala svojega posta da koga iščem in se komu ponujam “za razliko od tebe” koneckoncev vsaka pa res ne more padet na tvoj sivi šarm….in beri med vrsticami,mene pa preskoči

🙂

Poljub je kralj dotikov

Kaj pa on tebe? Ali bi te zamenjal? To je vprašanje!

Trenutno sem dobil novo idejo! Nizka podolgovata klop, obložena, pripravljena za ježo dveh… 😉 Zbiram pogum, da ji povem… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close