Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek o čemu sanjate moški….

o čemu sanjate moški….

o čemu sanjate, pa si na glas nikomur ne upate povedati??????????????????

🙂

Poljub je kralj dotikov

O kakšnih novih idejah, pa že vnaprej vem, da so neizvedljive. Pa ne zato ker njej nebi bilo do tega pač pa zato, ker so tudi dejansko neizvedljive ali pa obstaja dokaj dober razlog, da se jih ne splača izvajat.

Da bi bil z dvema dobrima mačkama celo noč.In bi se žgečkljivo noro imeli.

Jaz sem pa že bil, nepozabno je bilo!

In ta razlog je….

Ja, to vem, da so sanje skoraj večine moških. Enim so se te sanje že uresničle. A boš ti o tem še naprej samo sanjal, al misliš kdaj to uresničit?

Bejba7, na koga misliš? Jaz sem to že realiziral!

In kako je bilo? Ti je bilo všeč? Dej mal opiš situacijo…

Jaz bi z veseljem z dvema bejbama,ufff.

Ja, a še nisi?

Zelo lepo, ko te dve naenkrat povsod ljubkujeta, ena obdeluje J., druga K….v glavnem ogromno crkljanja. Potem, ko je šlo pa na ostro, pa vsaka od njih “daj še mene malo”… Tista, ki je bila prosta, je gledala kako gre not pa vn, držala J…. SUPER!

psssst… trenutno samo o tebi…pa ne okol govor’t….

ce lahko odgovorim punci zgoraj!Verjetno si res vsak moski zeli spati z dvema puncama vendar se sanje vsaj po mojem koncajo ko sreca pravo deklico ki jo ljubi in jo hoce le zase.Kljub temu da sva stara 21 in 23let veva kaj zeliva in verjetno so bile nekoc to tudi jegove sanje, moje (da bi bila s punco )so se uresnicile vendar ko sm to moznost omenila dragemu me je ostro zavrnil in rekel da ne zeli nobene druge.Priznam da me je presenetil ampak na zelo lep nacin in naj se dodam,nisem ga preiskusala in tudi on je vedel da o zadevi govorim resno.tako da vem da me ljubi!:))lp

Čez kakšno leto ali dve ga vprašaj še enkrat 😉

Se strinjam. :-))

Nič ni narobe dokler ostanejo samo sanje – pa saj tudi ženske o čem sanjamo?!

Včasih se zgodi, da ko sanje postanejo resničnost, pravzaprav sploh ni tako fajn kot smo si mislili.

žan noooooooooooooo….kaj bolj neizvedljivega…neuresničljivega….z dvema lepo te prosim nooooooo……to je pa ja…

simpl 🙂

Poljub je kralj dotikov

Za vse pa to ne velja. Ko sem razlagala možu kaj pač pišejo tukaj na tem forumu o sanjah moških da seksajo z dvema ženskama. Pač sem trdila da je očitno to fantazija (ali realnost) skoraj vseh moških. Pa tud od drugje mam take informacije. Pa mi je rekel da on to ne verjame in da on nima nobene želje po tem. Men je to mal čuden, sem pa ful vesela, da je to tko.

Pravi…sanje trajajo le nekaj sekund…….

🙂

Poljub je kralj dotikov

Afna, nikar se preveč ne vesel. Tudi tvoj sanjari, samo se ti ne upa povedat. A ga tepeš?

Ne še pa bi,nemudoma.

Tarantela imel sem te za resno ,sedaj pa takole.Gotovo imaš bogate izkušnje z mnogimi moškimi,kajne?

Sicer si pa ti zelo zgovorna na jeziku in radodarna do moških.Pa nam malo opiši kako je,ko si bila v številnih grupnih sexih ?

Kot je rekla Sanja31: “Včasih se zgodi, da ko sanje postanejo resničnost, pravzaprav sploh ni tako fajn kot smo si mislili.”

V glavnem pa npr. ne seksaš sredi mesta med ljudmi, ne greš se skupinskih igric, ne pošiljaš svojih(najinih) filmov med distributerje, ne poseksaš vsako, ki se ti zdi da bi jo itd. Razloge si verjetno sama predstavljaš!

Sorry, ne bo držal. Pogovarjava se kaj nama bi blo všeč in kaj bi še poskusla. Sam enostavno drugih žensk ne gleda. Če mu rečem ta ma ful dobre joške, ta je pa luštna, sploh ne kaže kakšnega navdušenja. Enostavno sem mu jaz dovolj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close