Najdi forum

Konec junija odhajam v NY, malo turistično pa po nakupih. Če bi se kdo rad pridružil, je lepo vabljen, v kolikor imaš kakšne svoje ideje se z veseljem prilagodim tudi drugačnim planom.

Dejones, a je ponudba še aktualna?
Jaz bi šla, ampak konec junija mi še ne bo zneslo, najprej v začetku julija.
Za koliko dni pa bi se šlo? Imam par predlogov, ampak mislim da bo najbolje, da pustiš mail in te kontaktiram.

Žal smo se sedaj dogovorili že za nekaj drugega…
Če boš pa zainteresirana kdaj kasneje (naprimer septembra, me pa le kontaktiraj).
blaz.stefe@guest.arnes.si

Pavlita, a še iščeč koga za NY? ZA kako dolgo bi šla?

Omm, jaz bi šla za kakšne 3 tedne, nekje sredi ali konec julija, več mi skoraj nebi zneslo, ker nimam toliko dopusta. 🙁

Pavlita,

javi se na zgornji mail. Morda se kaj dogovorima. Edino, jaz mislim, da bi moj dopust dovolil le dva tedna 🙁

lp,
MArjan

Marjan, sem ti poslala mail!

Bi vidva ob NY razmislila tudi za kak dan v Washington? Ali je to le predaleč? Mene bi to tudi zanimalo, ampak če sem že tam, bi rada skočila v Washington v ZOO.

Pozdravljeni,
vidim da je kr aktualna tale debata kar se tiče n.y. Sam osebno imam željo in plan iti nekje konec septembra oz. začetek oktobra za cca. 2-3 tedne.
Okvirni plan bi bil tak… par dni n.y., potem z avtobusom ali vlakom do philadelphie, nato pa še v washington, s povdarkom nazaj…na doživetju v n.y. kjer bi dal prioriteto kar se tiče št. dni. Namen ogleda mest, muzejev, znamenitosti, zoo… in podobnih zadev. Spanje – hostli. Gledal sem tudi za karte in če se sedaj rezervira je glede na to da letiš z lufthanso iz munchna za cca. manj kot 500€ kar ugodno. Če je kdo s podobnimi željami naj mi piše na mejl “ajeto@hotmail.com”, saj je potovanje v 2 ali več bolj zabavno in zanimivo 🙂

lp

Hello!
Tud jest odhajam v NY in to v začetku julija.
Commodore, tole karto je pa res poceni…no, moja je malo manj kot 800€, samo glede na to, da ni druzga frej termina zaradi dopustov in seveda pozne rezervacije, je to to.
No, jest grem pa en điro proti severu (do slapov če bo šlo) pa nazaj…na izi.

LP

hej,
ja načeloma je kr pocen, seveda je pa pogojen ker dan, pa da mal probavaš in sploh da toliko naprej rezerviraš. Ti greš to sam al kako? Spanje vrjetno hostli? Jaz se še odločam če bom šel oz. tudi se še menim in iščem kandidate. Bi ti bilo problem, če bi lahko nekaj prinesel? iz. N.Y.? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close