Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Nutella ali Viki krema – kaj imate raje?

Nutella ali Viki krema – kaj imate raje?

Glasujem za Viki kremo, Nutella mi je premastna in presladka.

Nutell je več vrst oz. moraš gledati, iz katere države je. Zame so najboljše iz Italije in Nemčije. Poljska nutella, ki se jo prodaja po trgovinah, je precej sladka in tudi aromatična ni (nima vonja po lešnikih).

joj,o cem pa ti to tukaj!monovke pa res ne jedo nicesar takega;-)
btw,mi imamo raje nutelo

Peanut butter :p

Samo italijanska nutella je oriđiđi nutela, ostalo je nekaj na pribljižno. (Ok, da se ne bo kdo usedu na besedišče, eni bodo razumel).

O džidzs, bolj ogabne zadeve, kot je Viki krema, pa res ni. Kot bi samo mast jedel. Drugače pa, Linolada. :)))

ŠUNKA je taboljš!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Spar Premium Kokos Cream

Ne eno , ne drugo. Ker pri nas bolj po gurmansko, da ni sam cuker in olje da je okus tudi po pravih lešnikih.

Če že potem temen lešnikov namaz iz DM-a, ali pa bela Linolada. Ali pa Lindt lešnikov namaz – kupim v Italiji v Lindt trgovini, ali pa Gianduotto namaz ( piemontski lešniki, manj sladko), kupim tudi v Italiji.

Francoska Nutella.

Eurocrem.

Se ena taka 🙂
Na drugem mestu pa Viki krema, jo imam raje kot vse verzije Nutelle, tudi italijanske.

Viki krema. Nostalgija iz otroštva.

Absolutno zmaga Piacelli, potem Samba od Rapunzel in nato Nutela.

A čokotela še obstaja? top je bla!

Linolada.

Večinoma nutello, včasih vzamem še viki kremo, kaj preveč pa ne probavam, ker ima eno deto alergijo in smo že imeli reakcijo na en namaz. Sama, včasih ko mi pade cuker in me noben ne vidi, požrem eno žličko nutelle, viki kreme se ne dotaknem, ker drugim kaj takega niti slučajno ne dovolim.

Rožičev namaz – žal ga le redko kje še dobim. Meni so rožiči dobri.

Ima morda katera recept za domačo “nutelo”, pa da ni z lešnikovim oljem oziroma kaj bi človek dal namesto tega olja? Sama delam rožičev namaz in dam poleg mletih lešnikov, rožičeve moke, kakava in sladkobe preprosto samo primerno količino mleka ali smetane, vendar je to premalo mazavo (čeprav dobro pa je).

LINOLADA!!!!! Viki krema je najbolj ogabna! Za palačinke pa uporabljamo Nutello, ker je Linolade škoda za v palačinke si raje namažemo na kruh.

Linolada in Lindt.

Nutella vseh oblik in vrst. In ne opazim razlike med ital. in poljsko.

Witors lešnikov namaz..bolj sladek kt nutella ( mi je malčk pregrenka). Ga sicer ne zmoreš tolk sxcepiti, ker je stvar konkretna, nasitljiva… sam majke mi, okus je pa božanski

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Peanut butter gor pa nutella. Vseeno iz katere države…

Viki krema najboljša, še posebej bela 🙂 tudi DM in spar imata dobre, Bio varianta. Nuttela občasno, zelo redko, Linolada je pa najbolj ogabna sladka stvar….

Domač lešnikov namaz.

Ko boste prebrali tole, ne boste hotli več kupovat običajne nutelle: http://www.virmodrosti.com/prehrana/zdravi-otroci-mlecni-gres-brez-glutena-in-zdrav-lesnikov-namaz/

Slika pove več kot tisoč besed pravijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close