Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Numizmatika- “ŠKRTICE”

Numizmatika- “ŠKRTICE”

Tako redkobesedno in skrivajoče se obnašajo o podatkih, kateri eur kovanci so med najbolj iskanimi in vrednimi, da se kar kadi.

Ja sj vam ne bomo pobral no, kaj se tresete?

Kaj te zanima darči??

Eto sadake na znanje…

Lej od slovenskih… MORA!!! bit 500 komadov ali manj…. za zlatnike govorim. Ce pogledas na seznam numizmaticnih izdelkov, zlatniki od 750 sploh niso prodani. 500 mora bit! Da takoj gre?

Grace kelly dva eura je tudi… vse od grace kelly. Monaska princeza…

Potem mas 1e nemski… 2002…

Mora bit spodaj na zvezdicah pentagram. Narobe mora bit obrnjena zvezda.

https://www.bsi.si/bankovci-in-kovanci/numizmatika/seznam-numizmaticnih-izdelkov-in-prodajne-cene

500 mora bit…

Zanima me samo od eur kovancev od centa naprej. In to o tistih, ki so že iz obtoka v obtoku in so iskani. Kar se tiče zlata sem raje pristaš palic, ploščic.

A mi ti tam pises pod anonimno v temi o razocaranju nad moskimi?

Te kovanci so boljsi kot palice. Banka se odpre ob osmih… ob 6h je ze vrsta. Prvi so vedno eni 3je…? prav dedek sin in vnuk. In njih potem videvam se celi dan?… na morotu in na dezelni banki? pac to je bilo prej ko si se sam pojavil… zdej moras oddat narocilo… pa samo en na osebo.

Evo s tem isto lah InshAllah zaradis 50… sam razprodano. Men ratal dobit enga… je bilo isto razprodano pa se je pojavil…

Screenshot 20240904 224414 Chrome

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 04.09.2024 ob 22:48

A mi ti tam pises pod anonimno v temi o razocaranju nad moskimi?

Te kovanci so boljsi kot palice. Banka se odpre ob osmih… ob 6h je ze vrsta. Prvi so vedno eni 3je…? prav dedek sin in vnuk. In njih potem videvam se celi dan?… na morotu in na dezelni banki? pac to je bilo prej ko si se sam pojavil… zdej moras oddat narocilo… pa samo en na osebo.

Evo s tem isto lah InshAllah zaradis 50… sam razprodano. Men ratal dobit enga… je bilo isto razprodano pa se je pojavil…

Screenshot 20240904 224414 Chrome

Nč ti jst ne pišem pod bilo kakim anonimno in povedal sem, da me drugi kovanci ne zanimajo, kar se tiče nekih zlatnikov, srebrnikov itd. ker potem ni pričakovati enostavne in vedno uspešne prodaje po ceni, kot bi bilo primerno.

Darci, ljudje za te kovance isti dan ponujajo po 100-150e vec… isti dan. Ti lahko pokazem sporocila.

Jst sm placu pasijona 420 al 440… isto plebiscit… plebiscite sem prodajal po 750.

Poglej na bolho.

Maš ti kak info zame??

bozomon, 04.09.2024 ob 23:02

Darci, ljudje za te kovance isti dan ponujajo po 100-150e vec… isti dan. Ti lahko pokazem sporocila.

Jst sm placu pasijona 420 al 440… isto plebiscit… plebiscite sem prodajal po 750.

Poglej na bolho.

Maš ti kak info zame??

Zame to ne pride v poštev, ker nisem toliko v tem niti še nimam namena biti.

Sem le v iskanju preprostih informacij,ki bi držale , da lahko ob praktični oporabi denarja prepoznam kak kovanec in ga ne dam naprej. Z drugimi besedami, ko imam drobiž v roki, da tega “preletim” , pregledam in izločim redkost, če se mi v roki znajde.

Eeee darci darci?

Mislim da so videi za to…

Kaj pol? Nema infa? ?

bozomon, 04.09.2024 ob 23:11

Eeee darci darci?

Mislim da so videi za to…

Kaj pol? Nema infa? ?

Informacij je več vrst. Kar se tiče numizmatike nimam namena pameti soliti. Sem “prezelen” v njej.

Sadaka na znanje darči… tudi znanje moras delit… ce ne, ne pride… ?

Vem dost ane… se prevec. ?

Allahu akbar! Pise da tist ki je darovan z znanjem da je darovan velikim blagom…

Pa potem se sadaka na znanje… eeeee darci darci. Zato ti ne dolaze info…

Evo jst sm ti dve stvari povedal za flipnit… lahko zaradis…

Kaj pa ti? Ves za kaksno? Kako pa ti zaradis??

Sploh?

bozomon, 04.09.2024 ob 23:20

Evo jst sm ti dve stvari povedal za flipnit… lahko zaradis…

Kaj pa ti? Ves za kaksno? Kako pa ti zaradis??

Sploh?

Jst ne zaslužim, ker, če zaslužim moram davek plačat. Jst si vzamem. Da si lahko vzamem sem vedel veliko nečesa pred mnogimi. Ker sem bil naiven in dobrotljiv sem seveda tisto kar sem vedel povedal tudi drugim, da bi imeli. Vendar je bila ta šola zame izredno draga. Kajti nisem upošteval tega, da je bilo meni dano zame in ne za druge. Ker tega nisem upošteval sem bil deležen kazni po izreku ne meči svinjam bisere, kot  sem sam to občutil. Kajti verjel sem, da je treba vsem pomagat in v tem tudi slepo se nadejal, da , če bom jaz pomagal bodo to ljudje prepoznali in bodo meni pomagali nekoč. V mnogočem sem se uštel ter ob enem se naučil, da ne bi smel vsem pomagat, ker to kar sem jaz imel za pomoč so drugi drugače vzeli. To se je izkazalo slabo za njih in zame. Spoznal pa sem tudi to, da , če imaš še tako vredno nekaj pa te ljudje ne spoštujejo potem tudi to kar je vredno in imaš ne bodo prepoznali, kot vredno. To pa je v njihovo slabo, meni pa v poduk.

Eeee darci darci… ?

Imam en kup starega denarja v papirju in kovancev iz Juge.

Kje to lahko prodam?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close