Najdi forum

V ponedeljek grem v bolgarijo, zraven si moram nesti grelnik vode za kuhanje čaja-zdravstveni problemi, pa me zanima ali imajo isto napetost kot mi oz. iste vtičnice, ne se mi smejat, jaz se ne spoznam na to, sam opozorili so me, sa nimajo vsi iste napetosti.

hvala

Imajo isto, brez problemov. Imej se lepo, jaz grem 18..8.

Jaz sem bila pred dvemi leti v Burgasu in imajo isto napetost.

če misliš ta kuhalnik v hotelu priključiti, bi jaz temeljito premislil ali bi ga vzel s sabo. hotelske sobe namreč nimajo tako močnih varovalk, ker tudi niso razmišljali o tem, da bi si nekdo kuhal čaj (žarnice pa ne potrebujejo 20A varovalk). sem že slišal, da je nekdo naredil nekaj podobnega in je v hotelu v celem nadstropju potem vsem varovalke prekurilo ko je nekdo nekaj kuhal.

Mi smo imeli s seboj v Bolgarijo grelnik vode in je bilo vse O.K. Malemu sem zavrela vodo, da sem lahko naredila fini mini juhico, da je čez dan pojedel nekaj toplega.

Ja, sej če dela 1000W fen za lase sušit, pol verjetno tud en majhen kuhalnik dela BP. 🙂

odvisno kakšen kuhalnik imaš. če je samo za vodo segret, potem bo najbrž šlo. če maš pa kakšen mini štedilnik, potem pa ne.

Zadnja sprememba (29-07-04 11:58)

Takšni grelniki imajo ponavadi okoli 2000 Watov in zna biti res problem v Bolgariji, če greste v kakšen slabši hotel.Če te dobijo oz. če narediš kakšen kratek stik, ne bo ravno prijetno. Uporaba takšnih aparatov v hotelskih sobah je prepovedana tudi zaradi požarne varnosti.

Pa zakaj tako kompliciranje????
Tisto vodo ti zavrejo v vsakem, še tako levem hotelu na svetu, samo če rečeš.

samo grelnik vode bom nesla, to pa mislim da ne bo problem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close