NUJNO
Jebanus NO COMMENT zate.Po moje si zavalen moški, non-stop sediš neobrit za računalnikom, na bradi imaš vrjetno še ostanke hrane in polno mizo ostankov za počet pa itak nimaš druzga k težit folku in jim utrujat s svojimi izpadi. Ženske vrjetno nimaš(ne verjetno-sigurno),ker katera te bo pa gledala in poslušala pa sej ni nobena tok trčena. Me prov zanima, če maš kej prjatlov, vrjetn da ne, k te itak tud oni ne bi mogl prenašat. Poln si samga sebe pa čist preveč samozavesten, da ti že kar škodi. Pa mesnatega korenjaka???!!! A s povečevalnim steklom pa pinceto ga najdeš? Al kar detektor za odkrivanje minimikroskopskih stvari uporabljaš??!!
Mislm, mogu bi si odprt temo za abnormalne nasvete-odgovore. Ženska neki čist tko lepo vpraša in dobi par odgovorov pol pa sam vidš Jebanus, Jebanus pa folk k nori zarad tebe. A ženska ostane brez odgovora, ker se vsi nate spustijo in je čist brezveze, da je sploh odprla to temo.
Ej sorry sam čist si me razpizdu!!!!!
Ja, f*k, ane!!!!
Dej Primož, zmisl se ene takšne forume za določen čas. Ga ustanoviš tolk, da se gor prepucavajo johanusi, jebanusi, kurčanusi in razni drugi fukanusi z zdolgočasenimi babami, k jih u luft spravi vsak k ima pet minut cajta tuki viset! Ko jih mine, forum gladko zapreš dol.
Sam res! Ker post odprem tuki na ženskem čveku, povsod teli plebanusi…nared jim no ekstra forum!
Aja, na guavo pa čist pozabl – pošlji mu misel včerajšnjega dneva: MOŠKI SO KOT KONZERVE – ČE JIM DAŠ LUFTA, SE POKVARIJO !!! Dodaj samo še:”VIDIŠ, DRAGI, ZAKAJ TI JAZ NE DAM DIHAT….”
Joke!
Kaj je Jebanus, kaj je ? Tukaj lezeš Primožu v rit da bi te rešil, malo nižje pod drugim prispevkom pa zafrkavaš in lajaš nanj.
Pa res si na ona-on in si nasedel provokaciji ! Odprl sem en nick pod ženskim imenom in samo še cajt si moram vzet pa bom vso tvojo pošto skopiral sem ! Da se bomo malo smejal vsi skupaj !
Pederčina stara, ti se boš komu klanjal ? Ma te bomo že spedenal tukaj in se boš priklanjal lahko samo še sebi pred špeglom !
HA, HA, HA , PA STE ME RES MAL NASMEJAL VSI SKUPI – PROV SIMPATIČNI STE!
AMPAK MATE PROV, DA TALE JOHANUS AL KR KOL ŽE RES PO ŽIVCIH PLEZA – SEJ JE NA VSAKEM FORUMU – KOT KAKA BABA, JOOOOJ
NO PA ŠE ZATE GUAVA, DA NE BOMO ČIST S POTI ZAVIL:
ANGELI SO MI REKLI, DA IŠČEJO ENEGA IZMED NJIH, NE BOJ SE, NE BOM JIM POVEDALA, KJE SI.
Forum je zaprt za komentiranje.