Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija NUJNO! WORD IN PROBLEMI S KAZALOM

NUJNO! WORD IN PROBLEMI S KAZALOM

Pozdravljeni!

KOlegica je napisala seminarsko in danes je D dan za oddajo, ampak kazalo ne kaže prav. Namreč spusti uvod pod 1 in začne kar z 1.1. in podobno se začne pri drugem poglavju – zopet začne z 2.2.

Kaj je naredila narobe in kako se da popraviti.

Lp, Mojca

Očitno ni uvod pod 1 označen kot naslov, kaže da se je enako zgodilo z drugo točko, če so ostale točke v kazalu prikazane.
Kaže, ka je hotela imeti točko 1 drugače oblikovano kot točko 1.1.
Kaže, da je točko 1 samo oblikovala in ne oblikovala kot naslov iz menuja oblik naslovov.

Ali pa je v dokumentu več odsekov.

Hvala za odgovor. Ampak ko označim ta naslov (pod 1 in 2 in 3…do konca – samo ta glavni namreč štekajo), napiše pod slog naslov 1 itd.
Pregledala sem že možne napake pri prelomih strani, skritih besedilih, …….. in ne gre. Nimam pojma in se ukvarjam že celo dopoldne s tem.

Lp, Mojca

Do sedaj sem se imela za kar dobro poznavalko worda, res pa da mi je običajno vse laufalo. Danes je ta moja iluzija splavala po vodi.

In te prosim, da razložiš bolj podrobno kaj si mislil o več odsekih.

Hvala in lp, Mojca

eh, se opravičujem, z mislimi sem bil pri drugem problemu in sem ti pastal narobno stvar.

Poglej v nastavitve kazala, ali imaš vse uporabljene stile pravino nastavljene…desni klik na kazalo –> Edit Field… –> klik na gumb Table of Contents… –> gumb Options… –> poglej če ima Heading 1 TOC level 1, Heading 2 TOC level 2 itd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close