Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice NUJNO – STOLČKI ZA KAMPIRANJE

NUJNO – STOLČKI ZA KAMPIRANJE

Živjo,

a mi lahko kdo nujno pove kje bi lahko kupila stolček za kampiranje za otroke? V nedeljo gremo kampirat z dvema malima otrokoma (2 in 4 leta) in jih nujno rabim! Pred 2 mesecoma sem jih videla v Bauhausu, zdaj jih pa nimajo več in jaz smotana jih nisem takrat kupila, ker je rekel moj možek, da je še čas!?

Stolček naj bi se zložil, sedalo pa je ponavadi iz platna, tako kot za odrasle za kampirat.

Hvala za odgovor!!!
byby

Sem ga videla pred kratkim v eni od reklam, pa se žal ne spomnim kje, mislim pa, da je bil Interspar. Poskusi še v Leclercu(šotor), Obiju, Baumaxu, Merkurju

Mini “režiserski” stolčki kupljeni v Merkurju!
http://www.merkur.si/

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Mi smo imeli take platnene stolčke pa otrok zelo težko z njim sedi pri mizi, ker je nakako nagnjen nazaj. Priporočam sicer nezložljive, plastične male stolčke.

Danes je bila Delu priložena reklama za Bauhaus, noter je tak stolček. Stane pa 8,30 EUR.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close