Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nujno rabim nasvet!

Nujno rabim nasvet!

Lep pozdravček!

Že 3. leto si podaljšujem lase.Ponavadi sem kupila lase pri svoji frizerki, kajti vedela sem ,da sem v pravih rokah.Ker pa moja frizerka več ne dobavlja lase sem si mogla lase zrihtati sama.Po nasvetu svoje frizerke sem šla na ogled las(v sredo 21.7.) v eno izmed trgovin, ki se ukvarjajo in prodajajo te lase.Prvo sem samo poklicala in vprašala, če imajo te nove lase z nazivom “So Kap” in ker mi je prodajala garantirala,da jih imajo sem se še isti dan oglasila pri njih.

Da ne omenim kako neprofesionalno svetovalko so imeli in kako se je obnašala.Kot prvič mi niti svetovat ni znala kakšne barve naj vzamem, kot drugič pa se ji niti sanjalo ni kakšno gostoto oz. koliko podaljškov bi naj zvela.Ker sem videla, da z nje nebo nič pa gremo na telefon pa pokličem svojo frizero in jo povprašam.Verjeli ali ne je kr z očmi zavijala, ko sem se jaz po telefonu pogovarjala.Mislim hallooo…aja še za nakonec pa me je z lasmi nasrala in mi dala stare lase namesto novih.Ker pa jaz se ne spoznam dobro z lasmi tega nisem opazila.Dala mi je stare + krepaste lase.Moja frizerka je to takoj opazila in mi povedala da ni to to…ampak jaz sem si rekla kar je je.

Zdaj pa ko imam lase podaljšane in na svoji glavi pa mi je žal, ker zgleda tako krepasto in uničeno vglavnem zelo sem rezočarana

Potrebujem pa tudi še 25 podaljškov,ker bi mela malo bolj goste še..samo ne upam pri njih spet vzeti, ker me bojo spet “nategnili”

Zdaj mi pa vi povejte kaj nan jaredim?Grem nazaj in zahtevam nove lase?ali naj mi dajo tistih 25 podalškov, ki jih še potrebujem zastojn?imam orginal račun, samo nevem kaj naj naredim?kaj bi vi naredili??Imam sploh pravico reklamirati glede na to da imam lase priterjene že na lasišču?

Lepo prosim za nasvet

Zivjo!

Težko ti dam pameten nasvet! Najprej se moraš prepričati ali so lasje res rabljeni. Lahko samo povem, da se mi zdijo lasje SO.CAP slabše kvalitete,
slabo pakiranje in scufani lasje na konicah,vendar ne bi rada delala komu slabe reklame. Tudi mi smo enkrat rabili nunjo lase in bili so na voljo le ti in tudi meni je bil njihov odnos zelo neprofesionalen.Lase smo zavrnili. Kar se tiče reklamacije, ne vem. Vedno je stranka do le te upravičena, če je razlog tehten in upravičen.
Na tvojem mestu bi zahtevala denar nazaj in kupila lase, ki so boljše kvalitete a malo dražji.
Pri nas delamo z Balmain Paris in lahko rečem vse pohvalno. Lasje so pakirani tako kot treba, stranka vidi kaj kupi! Po novem tudi uvoznik za te lase je, kajti nekaj časa smo bili brez teh las, ker smo čakali na novega uvoznika.(Studio MA iz Kranja 04 23 67 600-prosi jih za nasvet).
Prav tako dobri pa so Great Lenght(uvoznica iz Maribora), ter Hair Dreams(uvozniki iz Ljubljane).
Prosi frizerko, da ti jih naroči in vsadi!
lp alenka

Lep pozdravček!

Jutri bom šla nazaj v HSA Botique za nego las in telesa na Žitno Ulico v Mariboru , kjer sem lase kupila in jih reklamirala.Lase so zelo krepasti in zelo uničene konice imajo.Zelo razočarana sem.Plačala pa sem za 55 komadov 24.200 sit torej en pramen je bil 440 sit.Če mi ne bodo dali novih las ali denarja nazaj bom pa poklicala tržno inšpekcijo,bom šla tako daleč .Glede kvalitete pa je tako, prejšnjič sem imela od znamke SO CAP pa so bili čisto vredu.Zdaj pa so mi dali od SO CAP lase Hair EXtension 2000!!!ko sem jim po telefonu rekla, da teh nočem imet!!!!in so mi jih podtaknili!joj kako sem jezna!

Najlpeša vam hvala za vaš nasvet, vam javim, kako bom porihtala!

Lep pozdravček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close