Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nujno potrebujem nasvet

nujno potrebujem nasvet

Poročena sem 14 let(jaz 33,on 45).imava 12 letno hčer.v najinem zakonu je že večkrat zaškripalo in sicer zaradi njegove nezvestobe.sedaj je bili nekaj let vse vredu….do včeraj oz.danes.včeraj je šel s kolegom k prijatelju v Mb.vedela sem da se bo vrnil zgodaj zjutraj,ker ima ta kolega nočni klub.vse lepo in prav………..domov se je vrnil ob šestih zjutraj in šok……..šminka na srajci.SEVEDA SEM TAKOJ HOTELA VEDETI KAKO JE PRIŠLA GOR.iN ZAČNE,DA SO TAM PLESALJE IN DA SE JE VERJETNO KATERA PO POMOTI PRITISNILA………JOJ,SEVEDA SEM TAKE STVARI ŽE PRERASLA IN SEM ZAČELA VRTATI Kako to,da ga kolega ni pripeljal do doma,ampak sem videla skozi okno,da je prišel peš.Nakar mi pove,da se je kolega napil in da vzel od prijateljeve žene avto.čudno se mi je zdelo,da ni parkiral pred blokom.seveda se mu ni dalo pogovarjati in je šel spat.Jaz pa v akcijo-najdem ključ od tega avta ,ga najdem na sosednjem parkirišču in pobrskam po njem.in kaj najdem-avto je od ene 20 letnice.skoraj me je kap.najdem vse-prometn,vozniško-tako da sem to punco videla.sedaj pa nastopite ve-prosim pomagajte-ali mu povem,da vem katera je oz,kaj naj naredim.pa hitro mi svetujte predem se zbudi.

…Nika….kaj naj ti recem…najprvo se skuliraj..dobro premisli, kaj bos rekla…nato pa naj bruhne iz tebe….

V vsakem primeru moras to razcistiti…nekaj sigurno ni vredu , če je vse res, kar si napisala….ajaja…..ti fakerji !!

Oglasi se, lahko me rufnes tudi na mail : drejca @email.si

Drzi se, cau

Dreja

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ojla!

Mislim ,da tukaj ni skoraj nič za svetovat.Jaz bi tega moškega brcnila v rit in naj se spelje, ker nobena pa res nobena ženska si ne zasluži, da jo moški vara!!!

Jaz bi mu za začetek spakirala kufer, gor bi položila ključe od “prijateljevega” avta, “prijateljevo” vozniško in prometno. Pa daj, saj je lahko vse ok, če človek pove po pravici, ampak da te pa takole ignorira in laže je pa too much. Če je povratnik (v varanju) se mu nikar ne pusti!

Zdaj se je zbudil,pa še vedno ne vem kako.Moram vam še povedati,da živimo v podnajemniškem stanovanju in da sem brez službe.

Nika

Zadevo razčisti in to trezno, brez ovinkov, kar narvnost. Zahtevaj od njega, da ti pove zadevo po pravici, predvsem pa razloge za to dejanje. Če ugotoviš, da te ima še vedno rad, da se je samo kuliral, potem se odločaj, če pa so razlogi druge, če se je ljubezen med vama ohladila, če so šle zadeve predaleč, pa se z njim trezno pogovori.

Rešitve boš pa tako ali tako morala poiskati sama (stanovanje………), sicer pa če si brezposelna……..ti bo moral plačevati ne le alimente ampak tudi tebi, pa na sicialno boš šla……

Spomni ga tudi, da je ta 20-letnica lahko njegova hči……….

MIŠA

…pusti, naj on pove….bodi sedajle tiho…vse bos se lahko povedala, tudi nazenes ga lahko…samo …skuliraj se !!!…ne delaj nepremisljenih potez sedaj, ko si tako besna in razocarana. Če lahko, pojdi sedajle na en dolg sprehod in razmisli..

aha in zato ker se bojite, da vas bo on ven vrgel ima pravico da vas vara in vi vse mirno požirate ?.zakaj že niste prvič kaj ukrepali, ko ste zvedeli da vas vara?če vas je enkrat prevaral, vas bo vedno.žal mi je,da vam morem to napisat ampaka v večini je tako.Zdaj je pa takole:lahko mirno prenašate to še naslednih par let in vas na tak način ponižuje in uničuje, lahko pa zberete pogum in moč ter se odselite z hčerko k vašim bližnjim si najdete službo in zaživite na novo.Odločitev je seveda samo vaša!

vso srečo!

Se strinjam z vami , samo ta trenutek mislim, da je potrebna predvsem treznost…in potem ukrepanje…

A ||aya

ali si sploh kdaj imela resne težave?
tako kot bi ti ukrepala predvidevam, da bi si naredila več škode kot koristi!
Ne strinajm se z dejanjem NIKINEGA moža, vendar je potrebna treznost pri takih stvareh!

To kar bi ti naredila je trenutna rešitev, kaj pa jutri,
ali misliš da se službo dobi takoj,
ali misliš, da sodišča takoj dodelijo alimentacijo,
ali misliš, da te bo kdo prenašal dalj časa (svojci),

in kje si potem, na cesti z otrokom?,

NIKA ostani trezna, pogovori se, ugotovi razloge, in če po pogoru ugotoviš, da ……….. tega ne moreš in nočeš prezet (oprostit), še vedno se pogovarjaj o nadaljevanju tvojega in otrokovega življanja z njim, kaj vam je pripravljen nudit (plačevanje najemnine naprej, alimentacije za otroka…)

Nisi pa prva prevarana ženska in ne moški. Veliko jih je za to dejanje zvedelo, in je to bilo boleče, veliko pa jih ne ve in živijo v harmoniji, ker se je pač to enkrat zgodilo in so ugotovili, da to ni vredno in so se posvetili svojim ženam in možem.

MIŠA

Draga miša!

Če sem imela kdaj resne težave? kdo pa jih ni imel? še hujše obstajajo…
da bi naredila več škode ko koristi dvomim?kaj je še lahko večja škoda?to da bi spokala in odšla ni trenutna rešitev, ampak rešitev za vedno.glede službe pa je tako..v vsakem primeru če je gospa pri možu ali bilo kje drugje(starši, prijateljica) si bo mogla poiskati delo.jaz bi rajše bila pri svojcih, kot pa pri svojem ne zvestem možu.tudi to vem, da se alimentacija ne uredi v enem dnevu, samo zato ji pa spet ni treba čakati doma pri možu,preden se vse to uredi.Sprašuješ če bi me dalj časa prenašali svojci?seveda bi me, kdo pa mi bo pomagal ko pa svoji starši?vi nebi pomagali svojemu otroku, pa tudi če gre za malo dlje časa?nevem no…pa še nekaj gospa nika naj spoka v tašnem primeru, ko ve, da ima kam iti z svojim otrokom,seveda nisem mislila, da naj kar spoka in gre z njim živet na cesto.

LP

Te lahko nekaj vprasam ? Imas druzino, otroke .. ??

enkrat je treba odrast. poročila si se pri 19 – verjetno takoj po šoli. iz domačega ognjišča si šla direkt k njemu. najprej so zate skrbeli starši, potem on. a si sploh okusila, kako zgleda, če je človek finančno neodvisen?
ti priporočam, da ne delaš zaenkrat nobenih scen. saj ni treba od danes na jutri oditi.
ti priporočam, da najdeš službo, ma bilo kakšno. mal zaradi denarja, mal zaradi druženja, mal zato, da ne boš ves dan čepela doma.
vpiši se na kakšen jezikoven tečaj, fitnes, karkoli. spoznavaj ljudi.
počasi se osamosvajaj. pol boš pa videla, če ga sploh še potrebuješ in ali bosta zmogla skupaj. dovolj si mlada, da lahko začneš znova, z njim ali s kom drugim.

me se itak zdi, da bi morali moški pred poroko živeti nekaj časa sami, da bi se spoznali z vsemi čari v gospodinjstvu.
pa ženske tudi, da bi se znale same preživet.

no po mojem sta šele taka ženska in tak moški sposobna živeti skupaj

Mož je pač takšen, kot je. Saj je tak že dolgo časa. Nič novega nisi zdaj doživela. In strinjam se s tistimi, ki so ti svetovale, da se začni ukvarjat sama s sabo, in to v smislu, da se postaviš na lastne noge. Najdi si kakšno delo, naredi načrt, kako boš prišla do boljšega dela sčasoma (morda se vpiši v kakšno šolo), in kako boš zaživela sama zase. Saj ni treba kar v enem dnevu odit. Ampak naredi načrt in se ga drži.

Potem ti ne bo v življenju najbolj pomembno, kako mu boš to zdaj povedala, kar si o njem odkrila, kar pa itak sam že ve. In mu v resnici dol visi, kaj si ti o tem misliš. On bo pač delal po svoje. Ker dobro se zaveda, da ti si od njega odvisna in mu boš na voljo, ko bo potreboval tvoje usluge.

Namenoma sem ti to napisala malo bolj grobo. Ker ko ves celofan iluzij dol potegneš, tako nekako tudi v resnici je.

Mene pa zanima kako je gospa Nika uredila?Upam, da je vse ok in da ste se lepo pogovorili.

Tudi jaz pravim, da pojdi na sprehod , razmisli , ne ustreli in ne znori.
Postavi se na lastne noge,
poskusi najti smisel življenja, poskrbi za otroke ,
potem pa čevelj, da se bo kar kadilo,
vendar s trezno glavo in na eleganten način.

V resnici ti želim, da najdeš sebe, takrat boš lažje uredila tudi odnos !

jaz bi še lahko razumela,da se je dol dal z neko v recimo popoldanskem času, za uro dve, (čeprav bi tudi takrat znorela) ampak,da pride zjutraj domov,ves skurban in še norca se dela iz tebe, veš kaj…. če bi imel malo spoštovanja do tebe bi se vsaj malo v ogledalo pogledal,če je kje kakšna sled….prasec nemaren

Drage moje,hvala vam za vse stavke,ki ste mi jih napisale,saj ste kar dosti pomagale.Stvari so se včeraj dogajale takole-on se zbudi in se smeje,ko pridem v sobo.še kar skulirana.rečem samo,da bom avto nazaj peljala jaz.on pa pravi,da velja in da lahko kar gremo.in res-da mi ključe od avta in se odpeljemo-vsak s svojim avtom oz.jaz z njenim.celo pot sem bila živčna kot pes.in ,ko prispemo na cilj-do prijateljeve hiše-prideta iz hiše prijatelj in ta mladenka,ki je v resnici nova punca od prijatelja.Nakar se začnejo pogovarjati kaj se je dogajajo ponoči in tako počasi vse zvem.V resnici se je dogajalo tako kot mi je že sam povedal.ampak meni še vseeno ni bilo zadosti in sem tečnarila zaradi umazanije na srajci….cel dan.zvečer pa pravi,da greva malo ven in me odpelj v ta klub,kjer jke bil prejšno noč.Tam je res velika gužva in je čisto možno,da je ta flek dobil čisto slučajno.Možno je…ni pa rečeno.ko sva prišla nazaj domov sva se o vsem skupaj še enkrat pogovorila in je sedaj lahko rečem vse o.k.za enkrat.punce še enkrat hvalapa se š’e kaj beremo.

No, pa ne bo treba službe iskat:)

ti si jo kar najdi – službo mislim.

Vsekakor si je treba službo najti.

Jaz vseeno ne bi takoj vse verjela. Mogoče nimam prav, vendar sem pač tak tip.

lp

Opravičujem se, če sem bila malo nejasna z mojo pripombo, da pa ne bo treba službe iskat. Šla sem se neko ironijo, kar seveda ni bilo na mestu.

Želela sem povedat, da s temi njegovimi pojasnili seveda ni vse kar naenkrat postalo oh in sploh krasno. Še vedno bi po mojem mnenju morala delati na tem, da se postaviš na lastne noge. Dejstvo je, da tvoj tip brez tebe zahaja v nočne klube in mene bi to resno motilo. Mislim, nočni klub ni Cankarjev dom, a ne. Pa še v Cankarja bi jaz šla z njim, če bi me veselila predstava. Tale reč je po mojem mnenju orenk smrdljiva. Lahko pa se seveda motim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close