Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice NUJNO Pag – mobilne hiške Straško

NUJNO Pag – mobilne hiške Straško

Odločamo se za dopust v mobilni hiški v autokampu Straško, pa bi preden plačam za vsak slučaj povprašalaše tukaj.

Tisti, ki poznate kamp Straško: mobilno hiško imamo rezervirano na koncu kampa (torej ne na tistem koncu kampa kjer je FKK, ampak čisto na drugem koncu). So hiške na dobri legi? Je res tam senca? Kakšna je na tem koncu kampa plaža?

Zelo bom hvaležna za kak hiterodgovor.

LP

V čigavih hiškah pa boste? Mi smo bili dve leti nazaj, ampak bolj na sredini kampa in je bilo super. Kamp pa spet ni tako strašno velik in plaža je povsod ista.

http://www.turno.hr

http://www.uniline.hr
http://www.turno.hr/
http://www.smokvina.hr

uk.geocities.com

Če kaj pomagajo linki, drugače pa išči po spletu, se vse najdr, išči in klikaj……

Lep dopust in pametno odločitev
Še to: v Straškem je zelo, zelo lepo…..

Smo rezervirali kar direkt v kampu, gremo pa 20. junija. Tale kamp vsi tko hvalijo, da moramo sprobat 🙂

Pomembno nam je, da je plaža ok, ker imamo dva majhna otroka.

Hvala za ogovore in lep dopust želim.

Plaža je super, veliko sence in veliko igral (najbolj so nam bile simpatične gugalne klopi direktno na plaži). Naše dete je imelo takrat 6 mesecev in ni bilo nobenega problema, zdaj pa bi spet šla tam, ampak so mi te hišice vendarle malo predrage. A lahko vprašam koliko plačate, če rezervirate direkt v kampu??

mi smo bili lani v teh istih hiškah,so odllične ker so novejše.Mi smo jo imeli čisto v prvi vrsti,v bistvu na plaži.Plaža je iz majhnih kamenčkov,vendar brez sence.Imaš pa pred hišico nadstrešek in oljke.Smo bili zelo zadovoljni,ker imamo majhne otroke in nam ni bilo treba nositi na plažo toliko prtljage,ker smo imeli vse pred nosom.Pa še bolj mir je na tem koncu ker so samo hiške in ni šotorov in prikolic,pa se ljudje ne sprehajajo mimo.Res so super zelo priporočam.

Za 14 dni (od 20.6. do 04.07) plačamo 1160 EUR za hiško, v kateri je lahko 6 oseb (4 odrasli + 2 otroka).

Samo za primerjavo: od Relax-a ponudba za isti termin in iste hiške je 500 EUR!! dražja.

Te hiške so na tako lepem prostoru, pa še čisto blizu je majhno igrošče za otroke.mi imamao tam prikolico(sicer na drugem koncu kampa) ampak se vsako večer sprehodimo do igrišča.Blizo imate tudi trgovino, in vse kar se pač da v kampu kupit.Skratks imate oz boste na super placu, pa še hišice so lepe:)Meni osebno so predrage, smo bili eno leto tudi v njih in smo se imeli res lepo ker imaš vse kar potrebuješ.
Pa lpo se imejte(upam samo da bo lepo vreme, lani je bilo:)
lp
mogoče se še vidimo- mi gremo 25.6

A kdo ve za kako varianto mobilne hiške za 4 osebe (v juliju ali avgustu), ki bi bla max. 70 eur/dan? Men so zelo všeč, sam cene so pa ubitačne. Mi hodmo v aprtmaje ki imajo ravno tko vso opremo, pa čist blizu plaže (do 50 m stran), pa damo največ 65 eur. Sred sezone.
Enkrat bi šla pa res probat v tele hiške.
Pa prosim, ne mi splošnih linkov pisat, k to sem že pogledala v večini, pa so povsod cene astronomske.

Hvala za informacije.

Mi smo bili točno na tem delu kampa. Senčke je čisto dovolj, ker so spredaj oljke, pa še nadstrešek, ni pa ta del v tisti gosti senci, ki jo sicer ima kamp Straško. Je pa zelo praktična lokacija, ker si dirketno na plaži. Kot je omenila že ena predhodnica, je to tudi najbolj miren del kampa, kar je nam zelo ustrezalo, saj smo bili tam z 10. mesečnim dojenčkom.
Kamp Straško je res fajn, ker je velik in se je fino po njem sprehajat, tekat, pa še večinoma je v gosti senci pod borovci. Fantastično. Igrala so super! Mesto Novalja pa je tudi zelo blizu, kar je super za zgodnje jutranje kavice, nakup na tržnici (čeprav so cene kar visoke) ali pa večerni sprehod.

Pride tudi Italija (Toscana) v poštev?
V juliju imajo v Italiji kar ugodne cene.
http://www.arcobalenocamping.it/uk/home.htm

ali pa ta kamp
http://www.campeggiodelforte.it/inglese/il_campeggio.htm

drugače pa so vsi italjanski kampi na
http://www.camping.it

Hvala za linke ****, bi pa skor rajš Hrvaško… kljub politiki.

Bom pa tud te pogledala.

Ali kdo mogoče ve, kje bi našla kakšno prikolico za najem v kampu Straško?

LP, Petra

Ta kamp je meni osebno res eden izmed najboljših!
Že 4-leto gremo tja v mobilno hiško!
Res so mal drage,a so vredne,vsaj nam,..maš vse not,..tv,kopalnica,….ni da ni!
Tudi če je slabo vreme ni panike!
Letos odhajamo tja 27.6.—prek RELAX-A,rezervirano ima veliko hišo(samo te so še imeli),pa plačamo 750 eur!

Je pa ni drago,no,ampak je res super!
Rezervirali smo ravno danes,..eno hiško imajo še prosto,..pozanimajte se,če koga še zanima!

Je kdo izmed vas ta čas tam,…lahko se mal spoznamo!

Pred to,pa smo imeli rezervirano prikolico,od enih slovencev,pa smo si pol mal premislili,ker morš plačati takoj ob prejemu kluča!
To je eno,..drugo je pa to,da smo mlada družina(3-otroci) in pol lahko samo gledaš,ne ne bojo kaj uničili,…takvete eni so pol še posebej zakomlicirani,..zto smo raje vzeli hiško,..

ti80,

zdaj si pa še mene navdušla za ta kamp.Mi lahko prosim javiš na kateri št. si rezervirala hiško, za koliko oseb in za kako dolgo, da plačate 750 eur.

Upam, da boš prebrala to in mi javila,

lp.

Sem prebrala,…

Lej kliči na RELAX POSLOVALNICE,..in se mal pozanimaj!
Ta hiška mislim da je 4+2,…velike,..to vem ker sem si št.že lani ogledovala,kera mi je najboljša(so vse fajn locirane)ampak ta mi je padla najbolj v oči,…mal pa smo zbili ceno,…se je moj mal pogajal,..pa mu je mal ratalo,..sicer smo meli sprva zbito ceno na 715eur,..pa si je pol ta-glavni mal premislil,tak da mamo zdaj za 750+odpovedni riziko!

Res če boste šli,hiške so res fajne,kamp je super,nič tisto glasno,noro,..je bolj pestro,samo malo tak more biti,da veš da si na morju,..ni pa to tisti bum-bum,tak da je res fajn sploh če so otroci še majhni!

Mi mamo letos še novo članico,staro komaj pol leta,..in upam,da bo vse vredu,…čeprav je s tremi otrocmi res pestro!

Še to,…ostal termin je še mislim da 1x v juliju,…drugo pa je vse že oddano!

…ufff… 750€ za en teden !??? krat 2 (en teden je sranje) je 1500 + prevoz + hrana… za ta denar gremo mi 2 tedna v tujino v glavni sezoni (4 osebe) All Inclusive !, hote 4 zvezdice !!! pa še mi ostane nekaj vaših evrov !!!

Vi kar pejte v tujino,…saj mi tudi gremo! ha,ha,ha

So drage,a vredne tega,….nam že,…pa da bi extra zapravljali,..ne,..kakšen sladoled,..pica,…ringlšpili,..to še,vse ostalo nam je brezveze,…z otroki itak ne moreš sedet v gostilni in pit,čvekat,…

Po večerih gremo na kak sprehod,otroke peljemo malo na ringlšpile,…pol pa domov,ker grejo spat!

Ko pa otroci malo zrastejo,si bomo pa tudi mi privosčili kak hotel z 10 * če čež,…z pol leta starim otrokom,pa v hotel,…NE HVALA!

On ja ni lačen,ko je zajtrk,al kosilo,večerja,…kaj mu bom v sobi delala jesti,..””’

Sicer pa ,..1x na leto gremo na dopust,pa raje takrat dam mal več,..pa uživam!

lp

pozdravček,

ti80, tudi mi smo na istem, lani smo si ogledali lokacije hišic in sem letos rezervirala Relaxovo, ker imamo tudi 3 majčkene. Kako ti je ratalo znižati ceno? Vi že odhajate, ane? Mi gremo avgusta.

lpk

Mož se je mal pogajal,..pa mu je ratalo!!!(ha,ha,ha,….)
Ja naslednji vikend že odhajamo,..
Katero št.ste si pa zbrali?
Mi št.9!
Lani smo bili v 2. in 4.obe super locirani!

lp

Moram preveriti, pogovarjali smo se za 1, tista čisto zraven igral (saj naj bi bilo tako).lani smo se prijavili direktno v kamp in smo dobili eno zraven stranišč 5 (ni panike, ni bilo preblizu) in smo bili tako navdušeni, da smo si ogledali vse hišice ob igralih. Sem potem vse preklicala in je ostal Relax edini, da so v prvi vrsti in na voljo. Moram še tudi za ceno preveriti, smo namreč rezervirali že jan. in vem, da sem takrat računala, da bo pribl 100 evrov dražje kot lani, samo to, da si pa na ‘svoji terasi’ in otroci na igralih je pa tudi precej vredno…saj verjetno je tudi tebi znan tisti barček??? saj je lušno…samo vsakokrat tam piti kavo…???…otroke pa tudi ne moreš same pustiti……
super se imejte! Pa oglasi se po morju!
lpk

Ja 1- ka je čisto blizu igral,..men ravno to ni lih najboljš,..pol so otroci samo tam,..moraš jih pa imeti ves čas na očeh,…saj razumete,…
Mi smo torej bili eno gr v 2-jki pol pa še v 4-ki!

Letos smo nekje vmes,..so tiste tavelike hiše,..9-ka je naša,..točno se pa več ne spomnem,kje stoji,….samo to vem,..da mi je bila všeč 9,10,…pa še ena,…pa sem pozabila,…

Se oglasim ja,ko se vrnemo,..škoda da ne gremo isti čas,..bi se otroci lahko igrali med sabo,….mi pa kero rekli!

Pa mogoče drugo leto…

lp

Evo mi nazaj!
Bilo je super,…hiške super,….malo nezadovoljna z končnim čiščenjem,…sem morala sama več ščistiti,da mi je bilo po meri!

To bo naša PRITOŽBA na RELAX,ker čiščenje je zelo slabo!
Vse samo površinsko,….pod posteljami je svinjarije še pa još,..pri nas je bilo še nekaj polito,tako da smo imeli že skoraj mravljišče,….ugotovili šele naslednji dan,….smo vse ven spokali,da sem lahko umila,…pa da ne govorim,..kaka svinjarija,..—

To me res zelo moti,..

Sicer smo bili v št.6,…super lokacija,velika parcela,senca,….res super!

Vsi ki boste še letovali,….upam,da boste zadovoljni,…

lp

Dajte še kaj napisat tisti,ki ste letovali v teh hiškah,..kaj vas je najbolj motilo?
Aja nas je motilo še to,da ni bilo SLOVENSKEGA PROGRAMA,…KODIRAN!
Mislim,….ej,..–

Poleg tega se nam je zdelo zelo za malo,..da v gostilnah nikjer niso imeli na CENIK-u napisano LAŠKO PIVO,pa čeprav so ga imeli!?????????
Pa to samo dol padeš,….
Se vidi,kako nas imajo ti HRVATI za norce,…

Živjo vsem,

ravno sedajle sem rezervirala dopust v mobilni hišici preko Relaxa v septembru, imamo pa hiško št. 3, 3. vrsta od morja, me pa zanima, kakšne so zunanje terase? So betonske ali lesene z nadstreškom ali brez in pa koliko je sence pred hiško, ker ne vem, če vzamem marelo ali ne? Imamo pa dva mala škorca 2 leti in 3 mesece.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close