Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nujno olje 31

Nujno olje 31

Nujno potrebujem olje 31, moja svetovalka je žal nehala s prodajo justa – je katera tok prijazna da bi mi poslala to olje?

Zakaj pa se sploh uporablja to olje?

Moja svetovalka ima mail zdravilnazelisca@gmail.com

Justovo olje je ful dobro, jaz sem ga najprej kradla mami, sedaj imam pa svojega… zelo pomaga pr vseh vrstah bolečin – če te boli zob npr. ali pa glava, križ, vrat…pač kjerkoli je kakšna bolečina se namažeš in po parih minutah bolečina popusti.
Poleg olja poznam še materino dušico, ki je zakon za prehlade sploh za otroke.

Olje 31 je res kvaliteten izdelek, brez dodanih primesi – čisto olje iz 31 zelišč. Proizvajajo ga v Švici in to že 75 let po enaki recepturi.Mnogi ga sicer kopirajo in se najde kopije v lekarnah.

Sama ne poznam olja 31 imam pa sivkino kremo od justa ..za mojega malčka..zvečer mu namažem podplatke, pa malce na prsi…se lažje umiri in zaspančka. fanj je tudi za dojenčke, ki jih mučijo krči.

kakšna pa je cena tega olja?

Cena je okoli 30eur – moraš pa vedeti, da se olje uporablja po kapljicah – jaz ga imam pri redni upoarbi najmanj 1 leto.

jaz ga imam malo manj kot pol, pa ga dobro leto uporabljam.
(še kar pogosto)

Z veseljem pošljem po pošti in svetujem, lahko me pokličete na tel. 040 688 222
To ni res, da je politika Justa takšna, da moramo po pošti poslati na svoje stroške. V primeru predstavitev svetovalci izdelke dostavimo na dom gostiteljice, glede pošte pa ni definirano. S tem bi se namreč “odpovedali” svoji proviziji, tako da je to napačna informacija. Lahko pa se dogovorimo za predstavitev in tako ne bo nobenih stroškov.

Tudi jaz se ukvarjam sedaj s prodajo te kozmetike just.

Jaz pa že kar nekaj časa uporabljam Olje 103 in sem zelo zadovoljen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close