Najdi forum

Nujno Mandre

Dragi dopustniki!
Smo tik pred tem, da vplačamo akontacijo za app Josipa, otok Pag, v Mandrah. Smo v skrbeh zaradi plaže in sence, ker imamo dva malčka 1 leto in 4 leta.
Prosim za vaše izkušnje.

Na Mandre imam slabe spomine.Tam sva bila z možem , ko sva bila še sama in moram reči,da sva bila zelo nezadovoljna,Plaža je bila obup,brez sence.Vozila sva se raje na plažo v Zrče,kjer tudi ni sence je pa lepa plaža.Od tega je že 9 let.
V glavnem na Pag-Mandre nikoli več.Verjetno pa ima vsak svoje izkušnje…..

Draga Andreja, mi smo ze nekaj let na Pagu, po teden ali dva, vendar v Gajcu.Smo pa sli na izlet v Mandre, si ogledali tudi plazo, ce bi se mogoce kaksno leto odlocili za APP v mandrah.Vendar pa se mi je takrat zdelo, da ni plaze za tako majhne otroke ( tkrat moja dva sedem let in malo manj kot dve leti.)Sicer pa so Mandre prekrasna vasica…vendarkot receno, lahko se tam naselite, pa se hodite kopat v Zrce, gajac ali kam drugam.Mogoce pa boste nasli kaksen koscek plaze, kjer bodo otroci uzivali.Drugace je plaza betonska, z tezavnim dostopom v vodo.Vmes sicej je malo kamenckov in cisto pri vodi, vendar pa je takoj nad plazo cesta( kolikor dalec smo mi bili, poteka cesta, kar se meni ni zdelo primerno pir dveh malih otrocih ).
Sicep pa ti zelim, da se prav odlocih, mogoce pa sploh ne bo tako slabo…kar pogumno…

Lp Mojca

MI hodimo v mesto Pag na Pagu. Enkrat smo bili pri prijateljih v Mandrah in za otroke prav primerne plaže ni (mogoče čisto na koncu je malo več proda) najbolj moteča pa je res cesta. Meni tudi plaža Zrče ni všeč, kjer je gužva in ni sence (šli smo enkrat.
Mi hodimo v apartma malo pred mestom Pag, naselje Vodice, peš je kakih 10-15 min z otroki do starega dela Paga. Plaža oz. prodnat zalivček je samo čez vrt in po nekaj stopnicah. App v hiši Marija ima kuhinjo z sedežno, televizijo, jedilnim kotom, spalnico, otroško sobo in veliko kopalnico ter veliko teraso s pogledom na morje in čez na stari del mesta Pag. Trgovina je čez cesta. Pred hišo je vrt v senci trte, kamnita miza in žar. Mi se letos vračamo tretjič in sigurno ne zadnjič. Ko smo bili prvič sta bila otroka stara 2 in 4 leta.
Lahko si ogledaš tudi njihovo stran http://www.tgp-matulji.hr
LP A.

a.
mene zanima ali v tej hiši v Vodicah stanujejo tudi lastniki oz. ali jih pogosto srečuješ ko si tam?

Mandre niso primerne za male otroke. Najbolj primerna plaža za otroke je v avtokamu Šimuni, do tja pa moraš seveda z avtom, približno 10 minut od Mander.

Lastniki stanujejo v drugi hiši (Cilika ali pa so v Matuljih pri Reki) in jih skoraj ne vidiš. Ko smo bili prvič, nas je lastnik Marko s čolnom peljal po paškem zalivu da smo se spoznali. V hiši je 1 app in 2 sobi. V gornjem nadstropju (posebni vhod iz druge strani hiše) je do lani živel njegov svak z družino, lani pa jih ni bilo več. Lani smo bili tam zadnji teden avgusta in prvi teden septembra in smo bili v hiši čisto sami.
LP A.

hvala a.
najbrž bomo tudi mi rezervirali v vodicah

Upam da boste vsaj tako zadovoljni kot smo mi. Kdaj boste šli? Vesela bom če boš sporočila kako vam je bilo všeč. Mi gremo od 16.8 do 23.08.
LP A.

mi pa od 23.8 do 30.8.-mogoče se vidimo
upam da bo še prosto-grem takoj poslat mejl

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close