Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice nujno iščem sopotnico/ka za london – 1 teden

nujno iščem sopotnico/ka za london – 1 teden

Hey…Jaz že nekaj časa iščem kogarkoli za 1 teden v londonu, namreč jaz bi šla tam nekje konc junija…začetek julija. V bistvu se grem plesno izobraževat, ampak moj namen je tudi malo šoping pa tak…če je kateri, ki je res zainteresiran…bi res prosla da se kontaktiramo. Lp, Andreja

Zdravo,

imas kaksen fiksen datum?

lp,
Marjan

Ja v bistvu sem že nekaj gledala tudi letalske karte…pa sem študirala npr. od 23 – 30 junija 😉

Jaz bi šla, sem bla pred nekaj leti pa si žal nisem vse ogledala.
Karta povratna iz Maribora je smešno 20 EUR, iz Ljubljana 124 EUR, Adria pa tudi nekaj promovira za 30 EUR.

je pa vedno v takih primerih problem uskladiti datume
1 teden-pri meni bi šlo zlahka od 27 junija do 4 julija,

lp

Uuu demi…to je super…ravno tu bi neki jaz šla… =D tak če si zainteresirana se lahko dobima pa se zmenima, glej tu je moj msn andrejahericko@hotmail.com pa me daj v stik…pa se lahko pogovorima. Namreč, že res dolgo iščem sopotnika oz. sopotnico…in bi bla res vesela 😉

čaw,
zanima me a maš to že kakšno prenočišče gor al kako?

lp
David

ko sem bila jaz gor sem prespala pri slo. duhovniku, fajn pa je bilo, da poleg zajtrka, ki je bil vklučen v ceno, smo si vedno naredila s toasti še sendviče za popoldan in vzele sadje, in zvečer je bilo pripravljena kakšna mineštra od gospodinje ….tako da nismo nič zapravljale za hrano, bi bilo ga potrebno čimprej kontaktirat glede zasedenosti … nekje na teh straneh je sigurno njegov e-mail,….

te bo še kontaktirala ne privatni e-mail

lp

aha… 😉 ja glej…kje pa je ta duhovnik..da ne bi bil predaleč… =D v glavnem fajn bi se blo čimprej zmenit 😉 ti me kr kontaktiraj 😉

C64…nimam še nobenega…samo gledala sem 😉

aha… in kako se misliš v 1 tedni plesno izobrazit? 🙂

Kak to misliš? Sej jaz že plešem 6 let…v london pa se grem k tem drugim plesalcem oz. koreografom izobraževat…treba čim več znanja…pa nasploh si že tolko let želim it v london glede plesa tako da… 😉

no, mal bom še premislila, … pač izpiti … bi pa res šla, me je prav zamikalo, koliko si pa približno stara

lp

ja fajn bi blo res…premisli…sao fan bi blo da se čimprej kaj zmenimo…stara sem 19…pa ti? aja pa s kod si?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close