Najdi forum

Nujno cmoki!

V zmrzovalniku imam zmržjene kruhove cmoke, pa me zanima ali dam zamržjene v vrelo vodo ali v mrzlo vodo vodo? Ali jih moram prej oddaliti in v kako vodo jih dam potem?

Jaz dam zmerja v mrzlo vodo kruhove ali krompirjeve njoke brez da bi jih odtajala.

No vidiš, jaz pa vedno v krop, pol pa zmanjšam. Menim da bi se mi v mrzli razkuhal. Vsak po svoje.

Vedno v krop!! Potem pa zmanjšaj ogenj in kuhaj malo dlje, kot če bi bili le ti sveže pripravljeni.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Tudi jaz jih vedno dam kuhat v vrelo vodo, pa nič jih prej ne odtajam.

Prvič slišim, da se take stvari daje v mrzlo vodo. ????

Kkao dolgo pa se kuhajo zamržjeni srednje veliko v vreli vodi? Da so še na sredini kuhani od zunaj pa ne razkuhani?

Ja tudi jaz v slan krop. Potem pa zmanjšam in kuham malo dlje kot sveže. Se pravi ko pridejo na površje jih pustim še nekaj časa v rahlo brobotajoči vodi;)

No jaz jih dam zmeraj v mrzlo dikrekt iz škrine in se mi ni razkuhajo so ravno taki kot da bi sveže dala kuhati. Pa tudi iz gresa si jih sebi dela in jih dam ravno tako kuhat zmrznjene v mrzlo vodo. Meni ratajo ok. Kuham jih pa malo več časa kot kadar so sveži.

Vsak naj kuha kot če, ampak če kupiš zamrznjene tudi na navodilih piše da jih vržeš v vrelo vodo, osoljeno in z malo olja.Vedno vržem v krop.

ZMRZNJENE CMOKE se vedno zakuha v krop, torej, ko ti voda osoljena zavre, jih zmrznjene vržeš v krop in ko priplavajo na površje so kuhani!!!

če jih daš v hladno vodo, mislm, rata žmoht popoln, tako se to ne kuha!

Oprosti jaz jih dam v mrzlo vodo in se mi ne razkuhajo. Ko so pa frišni jih dam pa v krop. Zamrznjene pa vedno.
Vsak dela po svoje.

“Zmržjeni” ?!?!?!?

Za crknit :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close