Nudistični camp
Lp!
Moje izkušnje so take, da je eden najboljših na otoku Krku kamp KONOBE.Če gresta seveda s šotorom. Prostori za kampiranje se dvigajo terasasto nad morjem, sicer prostor za šotor ni nevem kako velik, sence je povsod dovolj, obala ni nevem kako prostorna, stranišča so fantastično čista, sam kamp je na odmaknjenem prostoru tako, da ni v kopalke oblečenih vsiljivcev. Avgusta zna bit v kampu hud dren predvsem je polno Italjanov, zdi se mi da je najbolj primeren začetek julija ali pa september. Če vaju ne motijo sosedi vama priporočam ta kamp. Drugače pa so cene dokaj visoke.
Na Krku je še en nudistični kamp mal vn iz mesta Krk, je manjši ampak ni nč sence, pa men ni bil všeč.
Na Pagu majo sicer kombiniran textil-nudističn kamp, ampak men tm ni blo kul. Sicr je tud ful sence, ampak trgovina pa ostalo je v textil delu, pa človk ne more bit tko sproščen.
Mali Lošinj nima nudističnga kampa, vsaj jst ga nism najdla. Ampak pr Osorju (prehod iz Cresa na Mali Lošinj) je kombiniran fkk-textil kamp. FKK del je zrihtan ob morju, narjene majo take kul place, treba je rezervirat v naprej, pa najmanj za 14 dni je treba vzet, drugač ne dobiš. Sicr je to za kemprje, ampak za šotor ne bi bil problem, samo zdi se mi da je cena tud zlo visoka. K sm bla jst tm se ni dal nč zment, čeprov je blo vse prazn, v recepciji so glumil, da je vse rezerviran, pa še nisva mela 14 dni časa. Ta del je res kul, ampak notranji del fkk pa je kr neki, pa tud stranišča niso bla preveč kul.
Jst prsegam na Krk pa KONOBE KAMP.
LP POZDRAV
Zivjo!
Zadnjic sem ravno pregledovala kampe tudi jaz in ti poleg kampa Koversada v Vrsarju priporocam da si ogledas tale link za kamp Sovinje na otoku Pasman http://www.dnh.hr/sovinje/sovinje-g.html
Meni izgleda zelo obetavno.
Drugace pa je meni vsec tudi Solaris pa V Baski na otoku Krku (Bunculuka)….skratka izbire veliko.
Ti se moras samo odlociti kaj ti bolj pase. Gneca ki jo dobis v istri ali pa samota in uzitek ki jo dobis na otokih….pa prijeten dopust vama zelim.
sheron
Forum je zaprt za komentiranje.