Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nudistične plaže

Nudistične plaže

Pozna kdo dobro nudistično plažo na hr, čisto, urejeno in, da je tudi folk normalen. Se mi zdi da te plaže več sploh niso kar so bile, saj se folk v kopalkah pride tja kopat in pase zijala.

Doživel to pred tednom dni. Bili na nudo plaži, potem se pa folk oblečen mimo sprehaja in samo par nas je bilo golih.

Najlepše nudistične plaže so kjerkoli si sam in dovolj daleč od civilizacije oz drugih ljudi.

Nikoli ne bi šla na nudistično plažo ??. Zelo nehigiensko, vsi te gledajo, malo zasebnosti pa mora biti.

AC Koversada.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno192, 01.07.2021 ob 10:29

Nikoli ne bi šla na nudistično plažo ??. Zelo nehigiensko, vsi te gledajo, malo zasebnosti pa mora biti.

Je ja, nehigiensko, ko se tekstilci rinejo na FKK, da bi zjala pasli. Toliko o kulturi tekstilcev.   A si že videla kje kakšnega nudista na plaži za tekstilce?

Odgovor na objavo uporabnika
Nudist, 01.07.2021 ob 11:00

Je ja, nehigiensko, ko se tekstilci rinejo na FKK, da bi zjala pasli. Toliko o kulturi tekstilcev.   A si že videla kje kakšnega nudista na plaži za tekstilce?

Vsako poletje. Se kar parkira v blizino in razkazuje svojega. Ali tudi svojo.

Jaz se pa potem zanalasc malo umaknem stran na samo, pa dam modrc od kopalk dol, pa evo ti ga tip gre plavat pa se potem uleze na skalo in sonci, ravno tam kjer sem se premaknila v svoj zalivcek. Ko mu nastavim casopis, pa ne more josk gledat. Pol gre stran. Ha ha.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close