Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nudim ugodno posojilo ženski

Nudim ugodno posojilo ženski

Nudim ugodno posojilo ženski z dobro postavo. Glede vračila se lahko zmenimo kakor vi upate vrnit. Kako bi vi vrnile? Lahko tudi vračate v obliki, da se večkrat dobimo dokler ne vrnete celotni znesek. Koliko posojila potrebujete?

Kaj si ti poslovnež ali fukfehtar?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10243, 19.09.2025 ob 00:17

Nudim ugodno posojilo ženski z dobro postavo. Glede vračila se lahko zmenimo kakor vi upate vrnit. Kako bi vi vrnile? Lahko tudi vračate v obliki, da se večkrat dobimo dokler ne vrnete celotni znesek. Koliko posojila potrebujete?

Mulček, nimaš ti dovolj, da plačaš minuto druženja s tabo! Za milijon  na minuto te ne spustim na kilometer blizu, ne šele, da mi smeš kaj posodit ali da ti celo nekaj vračam.

Po čudnih fetiših ti smrdiš tukaj. Bolan si. Idi že enkrat na kurbe in da tukaj mir.

Casher, 19.09.2025 ob 05:00

Kaj si ti poslovnež ali fukfehtar?

Poslovnež. Če potrebuje katera ženska ugodno posojilo se lahko zmenimo. Vrne ga lahko v obliki kakor hoče, lahko tudi da se večkrat srečava… Poznaš katero, da rabi posojilo?

Ti si poslovni fukfehtar.

Ne nasedajte! Tip z iq pod 70( sam naj si googla, kaj to pomeni), je že pred tednom ali dvema odprl temo, ponujal vsote denarja, pa mu za foro pišem z maila, pa škoda besed za tak osebek, ki je mentalno prizadet. V resnici nima za burek:) v glavi pa še manj kot pšenično zrno.

Sem moški in se rad oblečem v žensko.  Rad imam mlade t.i.č.e v sebi. Sicer raje nastavim, ampak mi ni problem na.b.i.t. moj velik raketoplan v tvojo ozko ri.t.ko. mulo, piši mi kje si in se dobiva. Rad imam faf.anje. posojila ne rabim. Raje ti dam užitek.

Anonimno 1691, 19.09.2025 ob 10:36

Ti si poslovni fukfehtar.

Če katera potrebuje ugodno posojilo ali da njej nudim finančno podporo se lahko tudi zmenimo. Kaj potrebujete ženske z dobro postavo?

Anonimno 10243, 19.09.2025 ob 10:53

Če katera potrebuje ugodno posojilo ali da njej nudim finančno podporo se lahko tudi zmenimo. Kaj potrebujete ženske z dobro postavo?

Mulči a ti niso rekli, da starejših nesmeš ignorirat? Sem postaven, obd.arjen. za akcijo s tako, danes zvečer. Povej kje, ker se mi neda ubadati z tvojim IP.  Bova vtikala in se natikala. Brez posojil. Posojala si bova edino najina orodja. Kiss za mulčija. Lp, Slavko ki je nor na ženska oblačila in mulote. Mulo, reci…naj oblečem samostoječe nogavice in kratko obleko ali dolgo obleko pa bom spodaj brez.

Mulo stuširaj se, da bova vohala izključno najine sadove oz sokove. Komaj čakam petkov vrhunec s tabo.  Slavko ti ljubi ki.to. kiss for you

Nemoj da se zdaj ustrašiš!

Nudim ugodno posojilo ženski z dobro postavo. Lahko tudi vrnete posojilo v obliki srečanj. Vas zanima? Koliko potrebujete?

Nudim ugodno posojilo ženski. Koliko potrebujete?

Koliko posodiš?

Anonimno 7954, 20.09.2025 ob 14:48

Koliko posodiš?

Kolikšen znesek potrebujete? Vas zanima 1000 €, 2000 € ali koliko? Kako bi vi vrnili?

Rabim 10.000. Če mi daš 2000, si mi še 8000 dolžen. Deal?

Anonimno 7954, 20.09.2025 ob 15:03

Rabim 10.000. Če mi daš 2000, si mi še 8000 dolžen. Deal?

Lahko. V zameno kaj dobim od tebe?

Kaj pa bi rad? Kuhanje? Pranje? Zalivanje trave? Urejanje okolice? Brisanje prahu? Čiščenje oken? Mogoče rabiš koga, da ti očisti pečico? Ali pa kopalnico? Tudi avto znam umiti in spolirati, menjati olje. Obvladam sekanje drv za zimo, da ne zebe pozimi. Tudi dimnik znam očistiti, da se lahko lepo kadi.

Tudi kalcete in pajkice znam naštrikati, da te ne bi slučajno zeblo pozimi. Lahko tudi ti vsak dan pripravim prsate zrezkiče, to je danes najbolj v modi. Medtem ko se bo iz dimnika nemoteno kadilo, boš lahko izbiral nove barve volne za božično novoletne počitnice. Če imaš doma kak klavir, ali pa vsaj pianino, ti lahko celo noč igram nanj tvojo najljubšo uspavanko iz otroških dni.

Kaj zdaj? Kam si se zdaj skril?? Jaz že štrikam pajkice v zeleni barvi. Ti je vseč zelena barva? Ali dam še katero drugo barvo zraven?

Posojilo ugodno nudim ženski. Koliko potrebujete? Kako bi vrnile posojilo?

Avtor! Slavko mi je rekel, da rad goltaš. Sam ne rabim posojila, ti pa pustim, da mi ga potegneš. Lahko je obojestransko. Javi se mi. Slavkov kolega Brane tu. Sam imam drugačne fetiše. Slavko obožuje biti oblečen v žensko, sam pa ti moje razkrijem v živo. Brane

Pajkice so že skoraj dokončane, ui uiuiui zate!! Veš, kako so lepe. Glede na tvoje karakteristike imajo zdaj zelo lepe vzorčke na zeleni podlagi. In sicer joški vseh oblik s sedmimi odtenki rumene barve.

Komaj čakam, da si jih probaš, da vidimo, če je še treba kaj doštrikat. Imajo zelo visok pas, to je zdaj moderno, da bo tvoj trebuh cel pokrit, da ne bo zeblo.

Za zgornji del pa kkakor češ, pasal bi kak naštrikan top z dolgimi rokavi, da ne bo zeblo, ker ptiči se že zbirajo in zna kmalu biti hladneje. Mòram pogruntati barvo najprej, ti javim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close